SALE - Spar op til 50% lige nu - Klik her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
SALE - Spar op til 50% lige nu - Klik her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Altid 14 dages returret

PS Paul Smith

Paul Smith
PS Paul Smith

Vælg Kategori

  • 72 Varer fundet
  48 af 72 Produkter

  Humoristisk og klassisk

  Som med så mange andre modedesignere var det et sammenspil af tilfældigheder, at Paul Smith blev modedesigner. Som 16-årig arbejde han, på foranledning af sin far, i det lokale tøjmagasin i Nottingham. Egentlig havde han en drøm om at blive professionel cykelrytter, men en alvorlig ulykke satte en stopper for denne drøm, da Sir. Smith var 17 år. På et seks måneders hospitalsophold mødte han nye venner. Det var mennesker fra den lokale kunstskole, som åbnede Paul Smith øjne for den kreative verden fyldt med idéer og glæde.

  Et par år efter hospitalsopholdet var Paul Smith leder af en tøjbutik i Nottingham, og der gik ikke længe før han åbnede sin egen. Han tog kurser i skrædderi og i 1976 præsenterede han i Paris sin første tøjkollektion til mænd. Dette blev starten på et succesfuldt modeeventyr. Efter snart 30 år i faget, har Paul Smith slået sit navn fast som en eminent britisk designer. Paul Smith har altid haft en evne til at forudse og endda skabe nye trends. Han mestrer at designe i en humoristisk tone, dog stadig inspireret af hans kærlighed for traditioner og alt, hvad der er klassisk.

  I dag kan Paul Smith bryste sig af hele 12 kollektioner inden for fx møbeldesign, kvindetøj, parfumeri og børnetøj, og fælles for alle kollektionerne er det humoristiske islæt, som blandt andet kommer til udtryk i de multifarvede striber og de grafiske Paul Smith motiver. Paul Smith tøjet er eksklusivt med en befriende afslappet twist over sig, som gør tøjet velegnet til både fritid, job og fest.