END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Chinos

  • 78 Varer fundet
  48 af 78 Produkter

  Et par klassiske chinos til mænd

  Et par chinos er perfekte til den moderne mand, der ønsker et stilrent og gennemført look. Med et par chinos er der brede muligheder for, at tilpasse sin stil som man ønsker. Man kan gå den mere formelle vej med stylingen og tilsætte et læderbælte eller man kan gå efter det mere casuelle look med en t-shirt med print. Foruden de store muligheder for styling, så er bukserne også meget behagelige at have på, og dette giver især plus-point hos mænd der har lange arbejdsdage.

  Oprindelsen

  Chinos stammer oprindeligt fra militæret. Her blev modellen kendt som et par bukser der var meget funktionelle og smarte, og derfor blev den overført til den moderne hverdagsstil. Mange vil forbinde chinos til mænd med et casuelt look. Allerede i starten blev modellen brugt af kendte Hollywood skuespillere, som brugte dem både i deres egen garderobe og i filmene. Dette var med til at bringe chinos til mænd ind i modebilledet som en del af den afslappede, men stilede, herremode hos de fleste amerikanere. Den helt store tid for denne buksemodel var i 1900’erne og de var elsket af mange mænd over hele verden, men der kom nedgang i populariteten 1950-1960’erne. Ser man på moden i dag, så har de igen vundet modebilledet som et meget alsidigt stykke tøj i mændenes garderobe.

  De mest alsidige bukser

  Chinos er et par bukser som man kan finde i mange forskellige typer og farver. Den type der er mest eftertragtet, er den helt klassiske og ensfarvede. Denne type har straight-fit benlængde, lommer bagpå og på hver side, er i neutrale farver og har den velkendte og lidt løse pasform. De fås i alverdens forskellige farver, og du kan finde de modeller der har det klassiske og lidt jordfarvede look, men du kan også finde modeller der er mere vovede bl.a. i farverne gul og rød. Er du klar på at skille dig endnu mere ud fra mængden med en udfordrende stil, så kan du også finde bukserne med forskelligt print. Chinos er meget alsidige fordi, at du kan style dem på mange forskellige måder. Du kan sætte dem sammen med en smart skjorte og en blazer for at få det mere formelle look, eller du kan sætte dem sammen med en smart logo t-shirt eller sweatshirt for at få et mere afslappet og casuelt look.

  Køb chinos til herre hos Kaufmann

  Uanset om du leder efter et par bukser som du kan bruge til både hverdagen på arbejdet, formelle møder og til weekendarrangementer, så er et par chinos det helt rigtige valg. De er lette at style og sætte sammen med forskellige items, for at få flere forskellige looks. Hos Kaufmann sikrer vi altid et bredt udvalg af chinos til herre i forskellige modeller og farver, så der helt sikkert er et par der passer til dig. Har du spørgsmål om modeller eller størrelser? Så står vi altid klar til at hjælpe.