Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Dsquared2

Dsquared2
Dsquared2
Dsquared2

Vælg Kategori

  • 91 Varer fundet
  48 af 91 Produkter
  Mest populære fra Dsquared2

  Mest populære fra Dsquared2

  Dsquared2 – Eksklusivt tøj til herre

  Er du på udkig efter herretøj i høj kvalitet og unikt design, så er du landet det helt rigtige sted. Dsquared2 leverer modetøj til herre med fokus på detaljer og kvalitet i alle deres kollektioner, som hvert år imponerer den internationale modescene. Hos Kaufmann er vi stolte over at have Dsquared2 på hylderne, fordi det giver os muligheden for at tilbyde vores kunder eksklusivt tøj til mænd. Siden at Dsquared2 første gang så dagens lys, har det været et populært brand blandt mange mænd. Det internationale brand er også blevet set på flere store berømtheder, som har været med at give tøjet et stempel på kvalitet og eksklusivt design.

  Historien bag om internationale brand

  De to brødre Dean og Dan Caten grundlagde deres modetøjsvirksomhed tilbage i 1984, og har lige siden levereret eksklusivt og luksuriøst tøj og accessories til mænd. Brødrene er begge født og opvokset i Canada, men efter deres gennembrud på den store modescene, har de rejst verden rundt med deres unikke kollektioner. Dsquared2 er kendetegnet ved høj kvalitet og humoristisk design, som ikke minder om noget andet inden for herremode. Alle styles bliver produceret i Milano i Italien i den højeste kvalitet, så du kan være sikker på at, når du shopper fra Dsquared2, holder dine køb sæson efter sæson. I dag er brødrene bosiddende i London, hvor de får inspiration til deres fremtidige kollektioner.

  Stort udvalg af t-shirts, sweatshirts og accessories fra Dsquared2

  Dsquared2 har altid været meget anerkendt for deres accessories til mænd som slips, bælter, butterflies og meget mere. Hos Kaufmann finder du et stort udvalg af Dsquared2 caps, som i dag er et af deres mest populære accessories. Dsquared2 caps er ofte i en klassisk farve, men så skiller de sig ud med et farverigt prints, som ligner en form for kunst og giver en ekstra detalje. De komfortable og behagelige Dsquared2 t-shirts passer ind i enhver mands garderobe, som er perfekte til et par jeans med et par friske sneakers. Til de knap så varme dage, vil vi anbefaler at du vælger din yndlings Dsquared2 sweatshirts til et par chinos til arbejde. Hvis det er weekend, så passer de eksklusive sweatshirts fra Dsquared2 perfekt med et par sweatpants til afslapning på sofaen.

  Køb dine næste Dsquared2 bukser online

  Et af de mest nødvendige styles i enhver garderobe er et par gode bukser, som kan passe til de fleste overdele, så du aldrig behøver have tøjkrise. Med de stilede og rå Dsquared2 bukser går du aldrig galt i byen, og du kan være helt sikker på at de også holder til næste sæson. Du kan både finde helt enkle og stilsikre bukser fra Dsquared2, men hvis du er på udkig efter bukser med flere detaljer, så har vi også et stort udvalg online eller i din Kaufmann butik. Match dine Dsquared2 bukser med en hvid t-shirt eller en stribede skjorte og gå den kommende sæson i møde med stil. Du er altid velkommen til at komme forbi din Kaufmann butik. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe og guide dig til dit perfekte herretøj.