END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Bruun & Stengade

Bruun & Stengade
Bruun & Stengade
Bruun & Stengade

Vælg Kategori

  • 76 Varer fundet
  48 af 76 Produkter

  Bruun og Stengade er et dansk succesbrand

  Rejsen for det danske tøjmærke startede i 2004 midt i indre København, hvor den siden har udviklet sig markant og uden tanker for at stoppe. Helt fra spæd idé har der været et ønske om at gøre en forskel indenfor herremoden, som virksomheden også har nået. Dette ses også tydeligt på den mængde af succes, som Bruun og Stengade har opnået igennem de seneste 8 år, hvor man nu kan se deres produkter hænge på bøjler i 14 lande og over 600 butikker. Den markante succes bunder i en teori om at skille sig ud, men stadig være tilgængelig for alle mænd. Man vil overraske med nye designs og forny standarden for hvad mænd kan forvente inden for herretøjsmoden. Nøgleordene til designet er pasform, komfort og kompromisløst design.

  Bruun og Stengade vil skille sig ud

  Det store ønske for det modetøjsbrand har altid været at ville skille sig ud fra mængden af alle andre tøjmærker. Et udgangspunkt som man har fulgt ud fra at skabe et kompromisløst design forstået på en måde, hvori man altid vil sørge for den bedste pasform og komfort til kunden. Det er netop derfor at Bruun og Stengade leverer fantastiske elegante skjorter, som er af utrolig høj kvalitet både i tekstilet, men også i pasformen. Den store mængde energi og kærlighed man fornemmer i projektet kommer også til udtryk i designet, det er tydeligt, at designerne bag har gjort det til sin pligt at sørge for sine kunder komfort. Der er tale om designs, som skal inspirere og hjælpe til at mænd kan udtrykke deres personlige stil. En frisk tilgang til måden mænd klæder sig på i dag.

  Få det bedste danske design i skjorter fra Bruun og Stengade

  Ikke nok med den store kærlighed, som er lagt i designet, så får du også et pålideligt produkt, da produktionen altid er tjekket for fejl, inden det forlader fabrikken. Bruun og Stengade skjorter er herreskjorter af høj kvalitet, der er rig på detaljer og besidder et klassisk, simpelt design på samme tid. Farverne er tilgængelige for stort set alle slags bukser, og går perfekt til festlige lejligheder. På samme tid er det mere end muligt at opnå et mere afslappet look, selvom du er iført en skjorte, med et så stilfuld udtryk, ved blot at kombinere med et par jeans.

  Kaufmann.dk tilbyder tidsløse design i skjorte fra Bruun & Stengade

  Med dette udvalg i skjorter, bukser og bluser fra Bruun og Stengade kan du være helt sikker på, at du ikke behøver at kigge andre steder for at finde det bedste danske design og højeste kvalitet. Den klassiske stil med det næsten minimale udtryk, giver et stilet udtryk, som har rigt med mulighed for at kombineres til dit personlige udtryk. Det elegante og tidsløse i designet findes i alle kollektioner fra det danske tøjmærke, men kan samtidig også findes med et sporty twist i skjorterne, da enkelte besidder mønstre i stoffet. Med dette udvalg af tøj i bedste danske design, får du et klassisk element til din garderobe, som kan hives frem ved langt de fleste lejligheder.