Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Klæd dig på til sommeren

Sommeren er over os og det er tid til at finde det luftige sommertøj frem fra garderoben. Lange solskinsdage, vin på terrassen, vi har alle drømt os væk til det dejlige sommervejr og ferier sydpå, og nu er tiden endelig kommet. Herunder kommer vi med bud på det perfekte sommeroutfit, så du kan gå sommeren igennem med stil.

Badeshorts eller ej?

Man kan hurtigt komme til at ligne en badeturist, når man skal have strandoutfittet til at fungerer på frokostrestauranten. Derfor er vores råd, at du til dine badeshorts altid vælger en overdel med krave, det kan enten være en polo som på billederne herunder, eller en kortærmet hørskjorte. Det giver dig et mere formelt look, så du ikke falder ud fra mængden, når du bevæger dig væk fra poolen eller stranden.

Se vores udvalg af badeshorts her

Klæd dig på til sommeren
Klæd dig på til sommeren

Hørskjorten, en sommer must have

De varmeste dage i Danmark, vil man nærmest foretrække, at man kunne undgå at tage tøj på. Men det er nok ikke andre end en selv, der får glæde af den løsning. En måde at undgå dette på, er at bruge materialer der egner sig til årstiden og der er hør perfekt. Hør er ikke lige så tæt vævet som eksempelvis bomuld og er derfor mere luftende og let. Vores bud på en god hørskjorte er enten en simpel basic model fra Tommy Hilfiger, som du kan matche stort set alt. Eller en lidt mere vovet fra NN07, der er allover printet og skriger af sommer.

Se vores udvalg af hørskjorter her.

Vil du gerne vide mere om hør? Så kan du læse vores artikel om det populære materiale her.

Klæd dig på til sommeren
Klæd dig på til sommeren

Lag på lag

En varm sommerdag i Danmark betyder ikke nødvendigvis en varm aften. En god basic sweatshirt i garderoben, kan være nok til at du kan klare dig igennem aftenen og hvis det ikke er nok, kan du tilføje en vest som det sidste lag. Herunder er det en grå sweatshirt fra Polo Ralph Lauren og en Vest fra Barbour, som viser en god måde at tilføje lag på sit outfit uden og gå på kompromis med stilen.

Klæd dig på til sommeren