END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Handelsbetingelser

Her kan du finde vilkårene, når du handler på Kaufmann.dk. Ved din bestilling af varer på Kaufmann.dk accepterer du nedenstående aftalevilkår. Derudover henvises til dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne for forbrugerkøb.


Generelle oplysninger
Virksomhedens juridiske navn

Axel Kaufmann ApS
Maren Smeds Gyde 9
8000 Aarhus C
CVR-nr. 19 09 81 92

Butik

Kaufmann.dk
Jens Olsens Vej 1
8200 Aarhus N
Danmark
Tlf.: 8730 4647

 

Betaling

Du kan betale med Dankort, VISA, MasterCard, VISA Electron og Mobilepay:

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Vi foretager reservationen for at sikre os, at kortet ikke er spærret, og at der er dækning på kortet. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Den maksimale varighed af en reservation afhænger af korttypen, som du kan få oplyst af din kortudsteder. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Bemærk, at vi ikke er bundet af fejl, fx prisfejl, hvis du med rimelighed burde vide, at der er tale om en fejl.

Prismatch

Vi forpligter os til at prismatche internt mellem Kaufmann.dk og vores fysiske Kaufmann butikker. Hvis en pris fejlagtigt ikke er opdateret og tilrettet i butikken, er det prisen online, som er den korrekte og gældende pris. Vi gør opmærksom på, at der ved onlinekøb kan påløbe eventuelle forsendelsesomkostninger.

Særligt om bestilling af gavekort

Et gavekort kan anvendes i vores fysiske butikker og på kaufmann.dk, og gavekortet er gyldigt i fem år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet kan indløses til kontanter i vores forretninger mod betaling af et håndteringsgebyr på DKK 50,-. Gavekort med en saldo på mindre end DKK 50,- kan derfor ikke indløses til kontanter.

Et gavekort til Kaufmann er et ihændehaverbevis og gavekortet sidestilles med kontanter. Det betyder, at den person, som er i besiddelse af gavekortet, har retten til at indløse det. Tabte eller bortkomne gavekort erstattes ikke, men skulle der opstå problemer eller mister du dit gavekort, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice og så vil vi forsøge, at hjælpe dig bedst muligt.

 

Fragt

Alle ordrer, som er bestilt inden kl. 12.00 på hverdage, afsendes så vidt muligt samme dag. Ordrer, som er bestilt i weekenden eller på helligdage, afsendes den førstkommende hverdag. Du kan forvente en leveringstid på 1-2 hverdage.

Du vælger, hvordan vi skal levere din pakke. Vi sender pakker med både PostNord og GLS. Derudover har du mulighed for at vælge ”Click & Collect”, hvor vi leverer din ordre til den Kaufmann butik, du vælger.

Postnord
Pakkeshop DKK 39,- (Gratis ved køb over DKK 499,-)
Hjemmeadresse DKK 49,-
Grønland eller Færøerne DKK 499,-


GLS
Pakkeshop DKK 39,- (Gratis ved køb over DKK 499,-)
Erhvervslevering
DKK 35,- (Gratis ved køb over DKK 499,-)


Click & Collect
Afhent i butik Gratis

Særligt om Click & Collect:

Du kan bestille dine varer på kaufmann.dk og afhente din ordre i en af vores fysiske butikker. Click & Collect er fragtfrit uanset ordrestørrelse og du kan afhente din ordre efter 1-2 hverdage inden for butikkens normale åbningstid. Din pakke ligger til afhentning i butikken i 14 dage, hvorefter den returneres til vores webshop.

Du kan læse mere om Click & Collect på Kaufmann.dk

Særligt om bestillinger til Grønland og Færøerne:

Alle ordrer til Grønland og Færøerne fratrækkes dansk moms. Momsen fratrækkes i trin 2 i checkout.

Leveringsprisen til Grønland og Færøerne er DKK 499,- uanset pakkens størrelse og vægt. Din ordre afsendes fra vores lager inden for 1-2 hverdage, efter du har bestilt den. Alle pakker bliver sendt med fly og du kan forvente en leveringstid på 5-10 arbejdsdage.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten eller hvis pakken ikke dukker op hos os.

Du kan benytte vores returlabel, som er vedlagt i pakken, og indlevere pakken i din nærmeste pakkeshop. Omkostningerne ved at anvende vores returlabel fratrækkes ved tilbagebetaling (DKK 39,-). HUSK at få en kvittering for indlevering af pakken. Bemærk, at det altid er dig, der bærer risikoen for, hvis varen ikke kommer (uskadt) retur til os.

Hvis du ikke afhenter din pakke og den derfor bliver sendt retur til os, vil vi altid forsøge at kontakte dig for at afklare, om det var en fejl, eller om du ønsker at fortryde købet. Kan vi ikke komme i kontakt med dig, vil vi behandle ordren som en fortrydelse, hvilket betyder, at vi vil fratrække de faktiske returneringsomkostninger fra det beløb, som du skal have retur.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, eksempelvis varer, som er tilrettet hos en skrædder.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, eksempelvis mundbind.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at varen er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den, eller at du har brugt varen på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Manglende eller beskadiget original emballage, eksempelvis en skoæske kan udgøre en værdiforringelse. Derfor anbefaler vi, at varen altid returneres i original og ubeskadiget emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan under visse omstændigheder tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

Varen sendes til:

Kaufmann.dk
Jens Olsens Vej 1
8200 Aarhus N
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere pakken personligt på ovenstående adresse alle hverdage mellem klokken 8.00 og 15.00.

Returner din ordre i en butik

Hvis du vil undgå forsendelsen, kan du i stedet bytte og returnere dine varer i alle Kaufmann butikker. Medbring blot din kvittering. Ombytning eller returnering skal ske senest 14 dage efter du har modtaget din ordre.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Opdager du en fejl eller mangel ved din vare, bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Du bedes oplyse dit ordrenummer, samt beskrive og medsende et billede af fejlen, så kan vores kundeservice hurtigere hjælpe dig med det videre forløb. Når vi har gennemgået din henvendelse, sender vi dig typisk en reklamationsseddel og en returlabel, så du omkostningsfrit kan sende varen til vurdering hos os.

Husk at få en kvittering, når du indleverer pakken i en pakkeshop. Denne er dit bevis for at pakken er sendt retur til os, og den gør dig ansvarsfri i tilfælde af, at pakken ikke dukker op hos Kaufmann.dk.

 

Trustpilot

Vi samarbejder med Trustpilot, som er en anmeldelsesside, hvor kunder og potentielle kunder ud fra forbrugeranmeldelser, kan danne sig et indtryk af, hvad de kan forvente, når de handler hos os. Vi sætter en ære i hele tiden at forbedre os, og til det har vi brug for vores kunders hjælp. Fem dage efter dit køb vil du derfor modtage en opfordring til at anmelde os på Trustpilot. Der er ingen tvang og ingen forpligtelser forbundet med at skrive en anmeldelse, det er blot et tilbud om at dele din ærlige mening om Kaufmann.dk. Alle som handler hos os, modtager opfordringen og vi kan ikke blokere eller fravælge enkelte kunder. Dette sikrer, at alle har mulighed for ærligt at dele deres købsoplevelse og gør dermed billedet udadtil så troværdigt og reelt som muligt. Vi sætter pris på alle anmeldelser, vi modtager og vi bruger dem internt i firmaet til løbende at gøre status på, hvilke ting, vi er gode til, og hvilke ting, vi bør udvikle på og forbedre.

 

Værdi- og fordelskoder

Der kan kun indløses én værdi-/fordelskode pr. køb og koden er kun gældende ved online køb og kan ikke anvendes i vores butikker.
Hvis du ønsker at returnere en ordre, hvor en værdikode er fratrukket, tilbagebetales kodens værdi ikke.
Eksempel: Hvis der købes varer for 1000 kr., og der indløses en værdikode, der giver 10 % rabat (100 kr.), tilbagebetales der ved returnering 900 kr. og der kan ikke gøres krav på en ny værdikode.

Har du problemer ved indløsning af en værdi-/fordelskode eller har du generelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Axel Kaufmann ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på kaufmann.dk er Axel Kaufmann ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine personoplysninger, hvis du beder om det. Det kan eksempelvis være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på [email protected].

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik, som du finder her.

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Axel Kaufmann ApS (Kaufmann.dk)

Returadresse:
Jens Olsens Vej 1
8200 Aarhus N
Danmark
Tlf.: 8730 4647

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________

Bestilt den: ______________________    Modtaget den: ______________________

Forbrugerens navn: ______________________

Forbrugerens adresse: ______________________

Forbrugerens underskrift: ______________________    Dato: ______________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Du kan også gøre fortrydelsesretten gældende ved at benytte vores returformular - Download din returseddel her

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.01.2024