Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

En skræddersyet online løsning

Hos KAUFMANN har vi rig erfaring med at skræddersy individuelle løsninger. Sammen opsætter vi en unik onlineshop for din virksomhed. Dine medarbejdere får et individuelt login til shoppen, som viser dem det udvalg, der passer til din virksomhed.
En skræddersyet online løsning
Virksomheden får deres helt egen unikke webshop med firmatøj.

Vær selv med til at lave kollektionen

Som en ekstra service til kunderne tilbyder vi virksomhederne deres helt egen webshop med firmatøj, hvor de selv er med til at lave kollektionen. Derefter kan medarbejderne gå ind via portalen og bestille det tøj, som de ønsker.

Sortimentet i vores Business-afdeling er præcis det samme som hele vores butikssortiment, så hvis man en lørdag formiddag er på shoppingtur og falder over en flot skjorte i en af vores butikker, så har man mulighed for at indkøbe den til sin arbejdsplads. Det er derfor også muligt at udforske alle mulighederne på KAUFMANN.dk. Selvom KAUFMANN er kendt for at levere eksklusivt kvalitetstøj til mænd, tilbyder vi i vores KAUFMANN BUSINESS løsning også business-tøj til kvinder.

”Vi har handlet med Kaufmann via Deres B2B koncept siden efteråret 2018 og har kun godt at sige om konceptet. Den let tilgængelige webshop, som i øvrigt er tilpasset vores firma, har vi selv har valgt det profil-tøj vi ønsker i firmaet og udvalgte medarbejdere har deres eget login, til et stort udvalg af tøj.

Det er let at anvende, meget overskueligt og levering af tøjet på arbejdspladsen er hurtig og effektiv. Vi kan med god samvittighed anbefale Kaufmanns B2B forretning.”
- Hans Andersen, medejer hos Vognsen & Co

En skræddersyet online løsning
Sortimentet i vores Business-afdeling er præcis det samme som hele vores butikssortiment. Udforsk derfor sortimentet på KAUFMANN.dk

Kundeservice ligger i vores DNA

Hos Kaufmann ligger det i vores dna at yde høj kundeservice og at hjælpe kunderne med at gøre det nemt at handle tøj. Den tilgang til kunderne gennemsyrer selvfølgelig også vores Business-afdeling. Webshoppen er et eksempel på, at vi er med til at gøre det nemt for firmaerne at handle firmatøj, og det er især en fordel for de multinationale firmaer, som har medarbejdere rundt i hele verden. Vi kan klæde alle størrelser på, så de kommer til at se godt ud, da vi tilbyder at sy tøjet ind eller ud, lægge bukser op osv. Kort sagt alle de ydelser du får, hvis du går ind i en fysisk Kaufmann butik.

Download vores brochure her

En skræddersyet online løsning
Virksomheden er selv med til at lave deres kollektion af firmatøj
En skræddersyet online løsning
Falder man over en flot skjorte i en af vores butikker, så har man mulighed for at indkøbe den til sin arbejdsplads
Contact us

Kontakt os

Tag fat i os for at høre nærmere om vores businessløsninger og vores store og eksklusive udvalg af kvalitetstøj håndplukket fra de mest kendte og populære brands i verden.

Vi har som i gamle dage stadig fokus på god kvalitet, lækkert design, ekstraordinær service og personlig rådgivning. Vi står til din rådighed, når du har brug for det.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at give din virksomhed et professionelt udtryk.

Henrik Overgaard
B2B Sales Manager

+45 40 20 25 56
[email protected]