Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Vores referencer

Her på siden kan du se et udpluk af vores referencer, og vi står også klar til at hjælpe dig!
Würth - Kundereference

Line Sand, Finance & marketing coordinator, Würth Industri Danmark

"Det har været en topprofessionel og nem købsoplevelse, og det har været det mest afgørende i vores valg af leverandør. Indkøb af tøj skal ikke være tidskrævende, og det skal være så nemt som muligt. F.eks. fik vi en ny sælger kort tid før en messe, men Kaufmann leverede hurtigt firmatøj med logo til os. Vi ved, at det er topkvalitets tøj fra alle de kendte mærker, og det sætter medarbejderen pris på."

Hovedstadens Bygningsentreprise

Jesper Witt, Marketingchef, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s

"God service og kvalitetstøj. Stort udvalg af mærkevarer i business og casual design som passer godt til vores medarbejdere, der både er på vores hovedkontor og byggepladser. Kaufmanns webshop fungerer godt og gør det nemt og overskueligt for vores medarbejdere at bestille tøjet."

Kundereference - Aros

Ole Juul Andersen, Direktør - Aros Facility Service

"Vi har gennem en årrække nydt godt af den professionelle vejledning vi har fået hos Kaufmann Business, til vores medarbejders profiltøj. Vi synes at det gør en stor forskel at både kvinder og mænd kan finde egnet tøj det samme sted."

Swire Blue Ocean

Caroline Damgaards, office administrator hos Swire Blue Ocean.

”Vi har søgt efter nyt arbejdstøj i en rum tid, og vores direktør og jeg var enige om at komme væk fra det traditionelle arbejdstøj. Vi søgte et skarpere look for på den måde at repræsentere vores firma bedre.

Målet var ikke at skilte med vores logo. Målet var at få lækre skjorter, slips og jakker med et diskret logo, som faktisk sidder pænt, og som vores ansatte har lyst til at rejse i og blive set i. Også i det offentlige rum. Tøjet blev leveret til tiden og med super nye lækre skjorter og jakker til alle ansatte”

Kundereference - DR

Kirsten - Freelance stylist (DR, tv2 etc.)

"Jeg føler mig velkommen og ikke 'bare en kunde i butikken'. De ved næsten hvad jeg mangler før jeg selv er klar over det. Jeg kan have studieværter med og afprøve tøjet, så vi er sikre på det passer. I de tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre, er der en stor service på at afhjælpe mig med de rigtige str, og der er en stor flexibilitet forbundet med at bruge B2B. Jeg kan også forberede mig på jobbet med at se på hjemmesiden, og når jeg møder op v Kaufmann, kan jeg se/mærke produktet efter jeg har udset mig nogle styles.

Det er den mest behagelige og afstressende måde at handle på for mig, som har mange forskellige slags opgaver inde på mange typer mennesker, både på TV, reklame, mode og film. Jeg får også inspiration og hjælp til div værter for DR, bl. a Bagedysten, Landsindsamlingen mv. TV serien for TV2 'Hvide Sande' og mange flere produktioner. Kæmpe tak til Kaufmann"

Vognsen

Hans Andersen, medejer hos Vognsen & Co

”Vi har handlet med Kaufmann via Deres B2B koncept siden efteråret 2018 og har kun godt at sige om konceptet. Den let tilgængelige webshop, som i øvrigt er tilpasset vores firma, har vi selv har valgt det profil-tøj vi ønsker i firmaet og udvalgte medarbejdere har deres eget login, til et stort udvalg af tøj.

Det er let at anvende, meget overskueligt og levering af tøjet på arbejdspladsen er hurtig og effektiv. Vi kan med god samvittighed anbefale Kaufmanns B2B forretning.”

BKI

Tine Wellendorf, Marketingskonsulent BKI

"De ansatte efterspørger mærkevarer, og det kan Kaufmann Business levere, det er en af de afgørende grunde til, at har indledt samarbejdet med dem. Vi har oplevet, at tøjet altid er leveret til aftalt tid, og altid med en professionel tilgang til opgaven."