Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Business-tøj til kvinder

Kaufmann er kendt for at levere kvalitetstøj til mænd gennem mere end 100 år. Med Kaufmann Business tilbyder vi også business-tøj til kvinder.. Vi har nøje udvalgt en lang række af de bedste brands, der fører kvalitetstøj til kvinder, så du er sikker på at få det bedste tøj, uanset hvad du vælger.
Hugo Boss

Vi har business-tøj til kvinder inden for brands som BOSS women, Sunwill dame, ETERNA women, Lacoste women og InWear. Med kontortøj, som dine medarbejdere har på i mange timer om dagen, er det vigtigt at komforten er i top. Business-tøj til kvinder fra Kaufmann Business kan bruges som profiltøj til din virksomhed. Du kan få dit firmalogo påtrykt eller broderet, så du på den måde kan skabe ekstra markedsføring for din virksomhed. På den både kan en skjorte eller bluse også bruges som en uniform på din arbejdsplads.

Se et udpluk af vores mest populære styles til kvinder her.

Inwear

Dresscode for kvinder

Der er skrevet meget om dresscodes for mænd inden for erhvervsbeklædning eller business-tøj. Blandt andet gennem stilene business casual og smart casual. Men der findes ikke bestemte dresscodes for kontor tøj til kvinder, der er veldefinerede. Der er et væld af muligheder for at klæde sig professionelt på som kvinde. Yderpunkterne for forretningstøj for kvinder ligger på den ene side ved blot at kopiere den mandlige garderobe med skjorter og habitter. På den anden side er en langt mere feministisk stil med korte kjoler og nederdele. Vi anbefaler en mellemvej, hvor det ikke bliver alt for maskulint, men på den anden side heller ikke for feminint. Det handler om at ramme det elegante og professionelle look samtidig med et strejf af femininitet. Og uanset, hvilken stil du vælger, så kan finde det hele hos Kaufmann Business.

InWear
Hugo Boss
Eterna

Kvalitet og komfort i forening

Kontor tøj til kvinder fra Kaufmann Business er kvalitet og komfort i forening. De forskellige styles fra blandt andet BOSS women, Lacoste women og InWear er udvalgt specielt til en hverdag på kontoret. Vi ønsker med vores eksklusive brands og modeller at give kvinder en følelse af komfort og selvsikkerhed i firmatøj af højeste kvalitet. Det handler om at føle sig godt tilpas og samtidig se elegant og stilfuld ud hele dagen. Uanset, om man vælger bukser, skjorter, bluser eller mere feminine modeller med kjoler og nederdele. Med business-tøj til kvinder fra Kaufmann Business er du sikret, at dine medarbejdere føler sig godt tilpas i højeste kvalitet, og dermed er motiverede til at yde deres bedste.

InWear

Få kontor tøj til kvinder hos Kaufmann Business

Hvis du er på udkig efter profiltøj med broderi, er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af kontor tøj til kvinder i højeste kvalitet, hvor der er fokus på komfort og perfekt pasform. Med Kaufmann Business får du en skræddersyet løsning. Vi sammensætter en unik webshop for dine medarbejdere, så de kun ser de produkter, som du udvælger. På den måde kan du være med til at skabe en ens profil i forhold til dine medarbejderes firmatøj. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os online.

Sunwill
Sunwill
InWear

Kontakt os

Tag fat i os for at høre nærmere om vores businessløsninger og vores store og eksklusive udvalg af kvalitetstøj håndplukket fra de mest kendte og populære brands i verden.

Vi har som i gamle dage stadig fokus på god kvalitet, lækkert design, ekstraordinær service og personlig rådgivning. Vi står til din rådighed, når du har brug for det.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at give din virksomhed et professionelt udtryk.

Henrik Overgaard
B2B Sales Manager

+45 40 20 25 56
[email protected]