Firmatøj med logo, broderi og tryk

Vi har samarbejdspartnere inden for både tryk, broderi og påsyede logoer. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi leverer naturligvis individuelle løsninger med afsæt i dine ønsker og behov.
Logo, broderi og tryk

Branding af din virksomhed

KAUFMANN Business giver dig mulighed for, at brande din virksomhed på den mest optimale måde gennem business tøj med logo. Du kan enten vælge at få dit logo trykt på dit firmatøj, som broderi eller påsyede logoer. På den måde kan du brande din virksomhed gennem dine medarbejderes tøj på eksempelvis messer eller ved kundebesøg. Det sikrer samtidig en ensartethed i dine medarbejderes business tøj.

”Vi har søgt efter nyt arbejdstøj i en rum tid, og vores direktør og jeg var enige om at komme væk fra det traditionelle arbejdstøj. Vi søgte et skarpere look for på den måde at repræsentere vores firma bedre. Målet var ikke at skilte med vores logo. Målet var at få lækre skjorter, slips og jakker med et diskret logo, som faktisk sidder pænt, og som vores ansatte har lyst til at rejse i og blive set i. Også i det offentlige rum. Tøjet blev leveret til tiden og med super nye lækre skjorter og jakker til alle ansatte”
- Caroline Damgaards, office administrator hos Swire Blue Ocean.

Logo, broderi og tryk

Logo skal være elegant

Hos Kaufmann ligger fashion dybt i vores dna hvilket selvfølgeligt også gennemsyrer vores Business-afdeling. Af denne grund er det vigtigt for os, at logoet indgår på en diskret og element måde, så det selvfølgelig kan ses, men ikke tager for meget fokus. Vi er helt bevidste om, at firmaerne er stolte af deres logo, derfor har vi hver gang fokus på at hjælpe kunderne med forslag til, hvor og hvordan deres logo skal sidde på skjorterne og jakkerne, så det fremstår elegant.

Logo, broderi og tryk
Brands
Brands