Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Firmatøj med logo, broderi og tryk

Vi har samarbejdspartnere inden for både tryk, broderi og påsyede logoer. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi leverer naturligvis individuelle løsninger med afsæt i dine ønsker og behov.
Logo, broderi og tryk

Branding af din virksomhed

KAUFMANN Business giver dig mulighed for, at brande din virksomhed på den mest optimale måde gennem business tøj med logo. Du kan enten vælge at få dit logo trykt på dit firmatøj, som broderi eller påsyede logoer. På den måde kan du brande din virksomhed gennem dine medarbejderes tøj på eksempelvis messer eller ved kundebesøg. Det sikrer samtidig en ensartethed i dine medarbejderes business tøj.

Tine Wellendorf, Marketingskonsulent BKI

"De ansatte efterspørger mærkevarer, og det kan Kaufmann Business levere, det er en af de afgørende grunde til, at har indledt samarbejdet med dem. Vi har oplevet, at tøjet altid er leveret til aftalt tid, og altid med en professionel tilgang til opgaven."

Logo, broderi og tryk

Logo skal være elegant

Hos Kaufmann ligger fashion dybt i vores dna hvilket selvfølgeligt også gennemsyrer vores Business-afdeling. Af denne grund er det vigtigt for os, at logoet indgår på en diskret og element måde, så det selvfølgelig kan ses, men ikke tager for meget fokus. Vi er helt bevidste om, at firmaerne er stolte af deres logo, derfor har vi hver gang fokus på at hjælpe kunderne med forslag til, hvor og hvordan deres logo skal sidde på skjorterne og jakkerne, så det fremstår elegant.

Logo, broderi og tryk
Brands
Brands