Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Solbriller til mænd

Når det danske sommervejr viser sig fra sin gode side, og solen for alvor kommer frem, så er et par gode solbriller til mænd en helt uundværlig del af dit sommeroutfit. Ikke nok med, at de skærmer og skåner dine øjne fra solens skarpe stråler, de er samtidig ideelle til at sikre et fuldendt look. Derudover er solbriller til mænd, en af de eneste former for accessoires, man virkelig kan tillade sig at udskifte og bruge, som man lyster – blot til at udtrykke sin personlige stil på dagen.

Find den form, der passer til dig

Her hos Kaufmann finder du solbriller til mænd i mange forskellige former. Så hvad enten du er på udkig efter et par runde, ovale eller firkantede af slagsen, så har du rig mulighed for at finde noget, der falder i din smag. Men husk, inden du finder dit nye favoritpar, så er det en god ide at overveje, hvordan den specifikke brilleform passer til dit ansigt. En god huskeregel er, at formen på selve brillen helst skal bryde med formen på dit ansigt – altså udgøre en kontrast hertil. Så har du et meget rundt ansigt, så gå gerne efter en brille med en firkantet form og vice versa. Har du ligesom mange andre mænd et meget kantet ansigt, kan et par ovale solbriller være rigtig gode til at bløde dette lidt op.

Tidens trends og tendenser

Når først, du har fundet den rigtige form på din nye solbrille, så er det blevet tid til at finde et par i den farvepalette, som passer til dig, dit humør og din personlige stil. Vil du gerne have et par, du kan genbruge sommer efter sommer, og som nemt kan kombineres med hele din nuværende garderobe, så gør du klogt i at vælge et par i dæmpede og matte farver såsom grå, brun, sort eller navy. Er du derimod typen, som ikke er bange for at skille dig ud og iføre dig et par solbriller, som ikke alle mænd har, kan du med fordel kigge efter et par i gyldne, ædelmetal-farver eller et par i lyse, måske sågar hvide farver.

Stort udvalg af solbriller til mænd hos Kaufmann

Her på siden har vi samlet et unikt udvalg af markedets flotteste og mest eksklusive solbriller til mænd. Vi har nøje håndplukket hver eneste model, du finder, ud fra kriterier om høj kvalitet og lækkert design. Skulle du have nogle spørgsmål til vores udvalg af solbriller til mænd, så er du altid velkommen til at give os et kald på telefonnummeret 87 30 46 47. Du er også meget velkommen til at lægge vejen forbi en af vores mange fysiske butikker i landet, hvor vores personale altid står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige.