END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Business bukser

Hos Kaufmann Business går vi op i, at kun det bedste, er det bedste. Vi brænder for firmatøj af højeste kvalitet, så du kan få tøj, der holder i lang tid. Samtidig skal det selvfølgelig også signalere professionalisme og stil. Det gælder ikke mindst vores business-bukser og kontorbukser til både herrer og damer, hvor der er fokus på både kvalitet og komfort. Vi har et stort udvalg, så du kan finde de bukser, der passer til dig og din virksomhed.
Business Bukser

Professionelle business-bukser

Vi forstår vigtigheden af, at kontorbukser og kontortøj til mænd og kvinder generelt skal udstråle professionalisme. Ordsproget ’klæder skaber folk’ er vigtig, for tøjet er med til at skabe et stilet indtryk af din virksomhed og jeres produkter eller services.

Vi har business bukser til mænd og damer, der kan bruges til enhver anledning. Både fra den mere afslappede stil til en hverdag på kontoret, til de helt store kundemøder, hvor de vigtige kontrakter skal underskrives. Du kan med garanti finde et par kontorbukser eller flere, der matcher din virksomhed.

Se vores udvalg af herretøj

Stort udvalg af kontorbukser, der passer til dig

Vi har et bredt udvalg af business-bukser til herrer og damer, der kan være med til at styrke din virksomheds professionelle tøjprofil. Du kan blandt andet se et stort udvalg fra brandet Sunwill. Det er professionelle kontorbukser i moderne og afdæmpede farver af højeste kvalitet. Du kan kombinere de forskellige modeller med en moderigtig polo eller en klassiske skjorte. Vi har også et stort udvalg af business bukser til mænd fra det populære brand Hugo Boss. Her får du også kun modeller af højeste kvalitet, som kan passe til enhver anledning på jobbet. Et andet af vores populære brands er InWear, hvor du, ligesom med vores øvrige modeller, får kontorbukser med optimal komfort og slidstyrke. Med Kaufmann Business får du professionelle kontorbukser, der holder i lang tid. Både til mænd og kvinder.

Business Bukser

Firmatøj til herrer og damer med komfort og kvalitet

Det er vigtigt, at dine kontorbukser til enten herrer eller damer passer til dig og sidder perfekt. Du og dine medarbejdere tilbringer mange timer på arbejdet hver uge, så hvorfor ikke gøre det til en behagelig oplevelse med tøj, hvor komforten er i top? Det giver glade og motiverede medarbejdere. Du kan med fordel vælge business-bukser med stretch, så de former sig efter din krop, uanset om du står eller sidder på jobbet. Men det er vigtigt, at kontorbukserne ikke ser for afslappede eller lemfældige ud, selvom de er behagelige at have på. Hos Kaufmann Business udvælger vi med omhu business-bukser, hvor komforten er i top, samtidig med at de udstråler kvalitet, professionalisme og kvalitet. Alle vores modeller er håndplukkede af vores kompetente medarbejdere, der har fingeren på pulsen og følger med i de nyeste trends inden for business bukser til mænd.

Business Bukser

Køb kontorbukser og business-bukser hos Kaufmann Business

Er du på udkig efter firmatøj, der signalerer professionalisme, stil og kvalitet? Og mangler du nogle business-bukser til kontoret til damer og herrer, hvor komforten og stilen er i top? Så er du kommet til det rette sted. Kaufmann Business leverer eksklusivt businesstøj, så du kan højne din virksomheds visuelle identitet. Vi har gennem 110 år udviklet vores håndværk, så du får den højeste kvalitet og service. Vi laver en skræddersyet løsning til dig, hvor dine medarbejdere får et individuelt login til shoppen, så de kun ser det udvalg, der er relevant for din virksomhed. Har du spørgsmål om Kaufmann Business, og hvordan du kommer i gang, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os på [email protected] eller telefon +45 40 20 25 56.

Brands
Brands