Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Business Casual

Måske har du en dresscode på din arbejdsplads, eller måske ønsker du at definere én? En klassisk dresscode som business casual er en god rettesnor, og vi har et bredt udvalg af mærkevarebrands, som passer perfekt til den nye og populære dresscode.
Business Casual

Stilen handler om, at du stadig er business-minded i dit tøjvalg, men at der er plads til, at det er en smule mere afslappet eller casual. Hvis dine medarbejdere har lidt mere behageligt og afslappet tøj på, kan de slappe mere af og på den måde yde mere og skabe bedre resultater. Det vil også gøre overgangen mellem arbejde og fritid lettere for dine medarbejdere, fordi de ikke behøver at skifte tøj, da det også kan bruges i deres fritid. Med tøj, der følger dresscoden business casual for mænd og herre fra Kaufmann Business, kan du skabe en mere strømlinet udtryk af din virksomhed og medarbejderne gennem profiltøj med virksomhedens logo.

Hvad er business casual?

Dresscoden er ikke veldefineret, men det er kontortøj, der er afslappet, og som stadig har en form og stil. Tøjstilen kan typisk indeholde en almindelig skjorte, hvor man lader den øverste knap stå åben. Man bruger altså ikke slips ved business casual til herre. Et andet kendetegn er, at man kombinerer farver og materialer i sin tøjstil. Det kan være jakker og bukser i forskellige materialer og farver, eksempelvis en jakke i blålige toner og et par chinos i khakifarve. På fødderne kan man vælge brune lædersko, og det kan være som hyttesko, spændesko eller snøresko alt efter temperament og personlig stil. Man kan også vælge at skifte sine chinos ud med et par pæne jeans i stedet. Og i stedet for en jakke kan man blot have en skjorte eller en tyndere strikbluse på. Det kan være populært i de varme sommermåneder. Business casual for herre ses tit i sammenhæng med dresscoden smart casual, hvor der er lidt mere plads til leg og farver.

Business Casual

Skjorter, jakker og bukser til business

Vi har et stort udvalg af profiltøj med fokus på dresscoden. Det er eksempelvis være skjorter, jeans og jakker fra megabrandet Hugo Boss. Du kan også gå efter en mere sporty business casual-stil med jakker og shirts fra Lacoste. Eller som noget helt tredje se jeans, skjorter og meget mere fra Ralph Lauren. Vi har også andre populære mærker som Sunwill, Eterna, Boswell og Allan Clark. Der er altså et stort udvalg af brands, hvor du kan klæde dine medarbejdere på med profiltøj til en business casual-stil. Hvis du ønsker, at dine medarbejdere skal føle sig mere komfortable i deres kontortøj, så er du kommet til det helt rigtige sted. Business Kaufmann har fokus på både kvalitet og komfort.

Business Casual

Lad Kaufmann Business stå for dit profiltøj

Leder du efter tøj, der følger dresscoden business casual for men, som du kan bruge som profiltøj til dine medarbejdere? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Kaufmann Business har vores kompetente medarbejdere styr på de seneste trends inden for business casual for men og andre dresscodes, og du er derfor i trygge hænder, når du vælger os. Vi har udvalgt de mest eksklusive mærkevarebrands, som du kan bruge som firmatøj til dine medarbejdere. VI laver en skræddersyet løsning til dig, så du kan vælge lige de modeller, du ønsker. Vi står altid klar med råd og vejledning.

Business Casual
Brands
Brands