Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Business skjorter

Et af de vigtigste beklædningsgenstande i arbejdssammenhæng for både mænd og kvinder er business-skjorter. Det er et must-have i enhver stilfuld garderobe for business-folk, og du har sikkert allerede nogle stykker i skabet.
Business Skjorter

Stilrene business-skjorter

Men med Kaufmann Business kan du gøre dine skjorter endnu mere professionelle med dit firmalogo påtrykt. Det kan have flere forskellige fordele at have dit firmas logo på eksempelvis en business-skjorte. Logoet er med til at give din virksomhed markedsføring, både når dine medarbejdere er på arbejde og i deres fritid. Det udstråler også professionalitet, at kvalitetstøj bærer dit firmas logo. En anden fordel ved business-skjorter med logo er, at det kan skabe en stærkere samhørighed og tilknytning mellem medarbejderen og din virksomhed. Det kan være med til at skabe en følelse af at være en del af et større fællesskab på en arbejdsplads.

Se vores udvalg af herretøj

Professionelt udtryk og stort udvalg

Vi har et bredt udvalg af business-skjorter med logo til mænd og kvinder, hvis du ønsker at styrke din virksomheds professionelle tøjprofil. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af forskellige modeller, styles og farver. Det kunne eksempelvis være de klassiske skjorter fra Eterna eller Bosweel, der passer til de fleste medarbejderes garderobe. Vi har også business-skjorter til både mænd og kvinder fra de mere kendte brands som Hugo Boss, Ralph Lauren samt Lacoste og Tiger of Sweden. Udvalget er stort og varieret, så du kan finde lige det du og dine medarbejdere søger. Med et firmalogo påtrykt på skjorten, opnår du det professionelle udtryk, uanset hvilken business-skjorte du vælger. Kaufmann Business er nøje udvalgt eksklusivt kvalitetstøj af højeste kvalitet.

Business Skjorter

Skjorter med logo til mænd og kvinder

Kaufmann er kendt for kvalitetstøj til mænd, men med Kaufmann Business fører vi også business-tøj til kvinder. En stilren business-skjorte er et must hos både mænd og kvinder, der ønsker at klæde sig moderigtigt. En nystrøget skjorte, der sidder perfekt, udstråler professionalisme og kvalitet. To ting som virksomheder gerne vil forbindes med. Med business-skjorter med logo fra Kaufmann Business til mænd og kvinder er du sikker på at have skjorter i højeste kvalitet. Og de kan styles og sættes sammen med den øvrige garderobe. Sætter du den sammen med et par cowboybukser, giver det et mere casual look. Vil du have et mere business-præget look, kan du kombinere dem med business-bukser, som vi også har et stort udvalg af. På den måde gør du det nemt for dine medarbejdere at bruge deres nye business-skjorter sammen med deres egen garderobe.

Business Skjorter

Få business-skjorter med logo hos Kaufmann Business

Leder du efter business-skjorter med logo til mænd og kvinder til dine medarbejdere, der kan give din virksomhed et professionelt udtryk? Så skal du ikke lede længere. Hos Kaufmann Business kan du vælge mellem flere forskellige modeller og farver, så du og dine medarbejdere kan vælge lige den model, der passer den enkelte. Du kan også få skjorter med logo. Kaufmann Business er en skræddersyet løsning til dig, hvor dine medarbejdere får et individuelt login til shoppen. På den måde ser de kun det udvalg af eksempelvis business-skjorter, som du har bestemt. Er du i tvivl om, hvordan Kaufmann Business fungerer, og hvad dine muligheder er, så tag fat i os

Kontakt os på [email protected] eller telefon +45 40 20 25 56.

Business Skjorter
Brands
Brands