END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hør skjorter

  • 133 Varer fundet

  Hørskjorter til mænd – et must-have i din garderobe

  Når sommeren begynder at nærme sig, så bliver det tid til at hive hørskjorten frem fra skabet. Det perfekte sommeroutfit består af denne style med et par shorts og dine yndlings sneakers. Hør er et naturmateriale, som kommer og bliver fremstillet fra hørplanten. Det giver tøjet matte overfalder og virker ofte grov i materialet. Hørskjorten sidder ofte løst, som gør den behagelig og luftig at have på til en varm sommerdag. Den kan bruges lukket til et par bukser eller åben med en t-shirt indenunder og selvfølgelig med et par solbriller.

  Find den perfekte hørskjorte

  I løbet af de sidste par sæsoner har hørskjorter fyldt mere og mere i bybilledet. Hos KAUFMANN forsøger vi altid og følge trends, og have det bedste udvalg indenfor herretøj på hylderne. Derfor kan du med sikkerhed finde din næste herover. Vores udvalg indenfor hørskjorter er meget bredt, og du kan både finde hvide hørskjorter, sorte og farvet hørskjorter. Oplev hele vores udvalg herover, og bliv klar til den næste sæson med din favorit.

  Høj kvalitet fra gode brands

  Vi gør os altid umage for at samle det bedste udvalg af hørskjorter fra nogle af de bedste brands indenfor herretøj. Du kan blandt andet finde din næste fra brands som Les Deux, Tiger of Sweden, NN07, Tommy Hilfiger, BOSS, SAND, Polo Ralph Lauren og mange flere. Vi opdaterer vores sortiment flere gange i løbet af året. Du kan både finde langærmet og kortærmet hør skjorter, så du kan finde den, som passer perfekt til din personlige stil.

  Bliv sommerklar med en ny hvid hør skjorte

  En hvid hørskjorte er perfekt til de varme sommerdage, da den virker afkølende og er afslappende at have på. Den kan både bruges til afslappende dage, til hverdag og til de mange festligheder som sommeren byder på. I dag må tøjet gerne sidde mere causal og løst til kroppen, derfor er flere af vores modeller i et relaxed fit, så du nemt kan få det afslappede look. De er skabt til de varme sommerdage, og du kommer ikke igennem sommeren uden. Hvis du ikke faldt over en hør skjorte i denne omgang, så kom tilbage til vores webshop, så kan det være at den er her næste gang. Ellers er du altid velkommen til at komme forbi én af vores mange butikker.