END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Accessories

Vælg Kategori

  • 417 Varer fundet
  192 af 417 Produkter

  Accessories til mænd – prikken over i’et

  Engang var accessories mest tiltænkt kvinder, men det er for længst glemt. Accessories til mænd er efterhånden blevet en nødvendighed i enhver stilfuld mands garderobe, og med de rigtige accessories kan du altid pifte ethvert outfit op. Dit valg af accessories er i den grad med til at udtrykke din personlige stil, og give et udtryk af maskulinitet og stil. Det gode med accessories er også, at du kan bruge dem til at skabe forskellige udtryk, alt efter hvilket humør du er i eller hvilken anledning, de skal bruges til. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af accessories til mænd og opdag dine favoritter.

  Tasker, Punge og Butterflies

  Du finder altid et bredt udvalg af fede accessories, som kan sætte prikken over i'et i dit look på kaufmann.dk. Find detaljen, der skal være med til at fuldende dit outfit, som fx manchetknapper til din skjorte eller smarte solbriller til sommeren, og gå på jagt i Kaufmann's store udvalg af accessories, som tæller alt fra bøger og moderne praktiske weekendtasker til seler til bukserne og lommeklude til blazeren. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal sammensætte dit outfit, så kom ind i én af Kaufmann butikkerne, hvor vi vil hjælpe dig.

  Kvalitet i højsædet hos Kaufmann

  Hos Kaufmann går vi aldrig på kompromis med kvalitet, og vi sørger altid for at håndplukke alle vores accessories til mænd, så du får det bedste af det bedste, og med ro i maven kan finde de accessories, som falder lige præcis i din smag. Derfor finder du et bredt udvalg af herre accessories fra de kendte og populære brands fra hele verden som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Tiger of Sweden og mange flere.

  Køb herre accessories online hos Kaufmann

  Hos Kaufmann finder du accessories til mænd til ethvert behov og enhver stil. Er du på udkig efter noget klassisk og moderigtigt, der skal bruges til både arbejde og fest, er det måske et flot slips, nogle fede manchetknapper eller en læder computertaske, du skal have fat i. Hvis du derimod leder efter noget mere afslappet, kan du tage et kig på vores mange solbriller, spændende bøger eller lækre bælter. Vi står også altid klar til at hjælpe dig eller svare på spørgsmål både ude i butikkerne eller hos kundeservice.