Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Velofit

Velofti, med Thomas Bundgaard i spidsen, er netop flyttet i nye, flotte lokaler i Aarhus C. Godt og vel midt på Mejlgade slog Velofit lørdag d. 3 november dørene op til deres nye butik; et lille stykke af himlen for cykelentusiaster og andet godtfolk.
Velofit

Butikken er tænkt som mødested og udgangspunkt for cykelryttere i alle afskygninger. Alle er velkomne - hurtige, nye, gamle, unge, professionelle og nysgerrige. For dem, som kommer på gåben er der dog også meget godt at hente. Velofit har nemlig sin egen lille café, som tilbyder kaffe fra Sigfreds, lune boller, croissanter og kanelsnegle. Kort sagt; alt det, som en kaffetrængende cykelrytter eller lækkersulten strøggæst kunne have brug for.

Velofit er også stedet, hvor du kan handle alt det nyeste indenfor cykelmode og cykel-gear. I butikken hænger alt det bedste udstyr, en cykelrytter kunne drømme om. Det er tydeligt, at Thomas og co. går utrolig meget op i såvel kvalitet som æstetik.

Baggården bliver udbygget som terresse, hvor trætte stænger kan få et hvil i solen. Her er der også mulighed for at få vasket sin cykel og gjort den klar til næste tur ud på de danske landeveje.

Velofit
Velofit
Velofit

Det er lykkes Thomas at skabe et rum, som ikke kun er relevant og spændende for cykelentusiaster, men for alle, som finder værdi i kvalitet, håndværk og hyggelige rammer.

Velofit er klart et af vores nye favoritsteder at nyde lørdagens kaffe! Og mon ikke også vi snart kan ses cykle om kap med Thomas iklædt det skarpeste cykeltøj og med maven fuld af god kaffe og hjemmebag!

Velofit
Velofit
Velofit
Velofit
Velofit