Inspiration til Fars Dag

Fars dag

Fars Dag

Den 5. juni er det Grundlovsdag – Men det også er Fars Dag! Så husk at forkæle din far (og eventuelt dine børns far) med lidt nyt til garderoben. For at gøre det let for dig, har vi lavet en selektion af produkter i forskellige kategorier og prisklasser, så der er lidt for enhver smag og ethvert budget. Besøg vores Fars Dags gaveshop her.

De nemme og altid sikre bud på en gave til din far, er og bliver boxershorts eller strømper, men det kan også blive en kedelig Fars dags gave. Så hvis det har været dit valg de sidste mange år, og du trænger til lidt inspiration til fornyelse, har vi sammensat nogle mere spændende og potentielle ideer herunder.

Hvis din tålmodighed ikke rækker til at læse videre, kan du shoppe vores udvalg af boxershorts fra BOSS, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein og mange flere her. 

Fars dag

Paddy Polo fra BOSS Athleisure

Et sikkert valg til enhver mand er den klassiske Paddy Polo fra BOSS, den findes i en masse forskellige farver og er en sikker go to gave. Den er lavet i bomulds pique, med kontrast striber på både ærmer og krave. Dette er en af favoritterne blandt fædrene og hvis der allerede hænger en i skabet, er det oplagt at tilføje en ny farve blandt alle sæsonmulighederne. Poloen kan styles på flere måder, klassisk hvor kraven ligger ned og man har knappet alle knapperne, eller mere loose med kraven oppe og et par knapper åbne.

Citta Di Milano Skjorter

Sommeren er snart over os og derfor er det også på tide at skifte den langærmet skjorte ud med en kortærmet. I øjeblikket kører vi kampagne på denne kortærmede skjorte fra Citta Di Milano. Den findes i flere farver og kvaliteter. Vælg den klassiske ensfarvet, hvis det er en der skal bruges til arbejdsbrug eller en mønstret, hvis det er mere til hverdag. Style den med et par chinoshorts eller chinobukser for et casual look.

Fars dag

Briller fra Christopher Cloos

Hvis du vil give en gave med mere personlighed, vil et par solbriller fra Christopher Cloos være et oplagt bud. Solbriller afspejler meget ens personlighed, så hvis man kan ramme rigtigt med et par solbriller, er det virkelig en gave der kan have en stor betydning. Vi har heldigvis gjort valget lettere for dig, med vores nøje selekteret udvalg af briller fra Christopher Cloos.

Christopher Cloos er fortællingen om et møde med en gådefuld mand på en strandklub i Sydfrankrig under en ferie. Netop på denne strandklub, Paloma, mødte de to stiftere en fascinerende mand fra Monaco, som havde en usædvanlig sans for at leve livet. Han var en verdensmand, der aldrig nøjedes med mindre end det bedste.

Det blev grundlæggerne inspireret af og deraf mærket Christopher Cloos, den fortælling vil også varme enhver fars hjerte, med at han kun fortjener det bedste. Hvis han ikke mangler solbriller, kan den populære blue light briller også være et godt alternativ. De beskytter mod det skadelige blå lys, som du hver dag er udsat for fra din telefon, bærbar, tablet og fra solen. Blue light briller, eller skærmbriller, beskytter dine øjne, hjælper dig med at slappe af og fjerner den daglige hovedpine, der kommer fra at kigge ind i en skærm.

Hvis vi ikke har inspireret dig med nogle af disse produkter, så husk der altid er nye varer at finde online, under vores new arrivals side og ellers kan du tage forbi en af vores butikker og få en kyndig vejledning af vores personale.

Fars dag