Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Inspiration til Fars Dag

Fars Dag

Den 5. juni er det Grundlovsdag – Men det også er Fars Dag! Så husk at forkæle din far (og eventuelt dine børns far) med lidt nyt til garderoben. For at gøre det let for dig, har vi lavet en selektion af produkter i forskellige kategorier og prisklasser, så der er lidt for enhver smag og ethvert budget. Besøg vores Fars Dags gaveshop her.

De nemme og altid sikre bud på en gave til din far, er og bliver boxershorts eller strømper, men det kan også blive en kedelig Fars dags gave. Så hvis det har været dit valg de sidste mange år, og du trænger til lidt inspiration til fornyelse, har vi sammensat nogle mere spændende og potentielle ideer herunder. Hvis din tålmodighed ikke rækker til at læse videre, kan du shoppe vores udvalg af boxershorts fra BOSS, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein og mange flere her. 

BOSS Paddy Polo Shirts

Paddy Polo fra BOSS Athleisure

Et sikkert valg til enhver mand er den klassiske Paddy Polo fra BOSS, den findes i en masse forskellige farver og er en sikker go to gave. Den er lavet i bomulds pique, med kontrast striber på både ærmer og krave. Dette er en af favoritterne blandt fædrene og hvis der allerede hænger en i skabet, er det oplagt at tilføje en ny farve blandt alle sæsonmulighederne.

Poloen kan styles på flere måder, klassisk hvor kraven ligger ned og man har knappet alle knapperne, eller mere loose med kraven oppe og et par knapper åbne.

Citta Di Milano Skjorter

Sommeren er snart over os og derfor er det også på tide at skifte den langærmet skjorte ud med en kortærmet. I øjeblikket kører vi kampagne på de kortærmede skjorter fra Citta Di Milano. Den findes i flere farver og kvaliteter. Vælg den klassiske ensfarvet, hvis det er en der skal bruges til arbejdsbrug eller en mønstret, hvis det er mere til hverdag. Style den med et par chinoshorts eller chinobukser for et casual look.

Citta di Milano

Citta di Milano

Kortærmede skjorter
<
>
C.P. Company Overshirts

Overshirt fra C.P. Company

Hvis du vil give en gave med mere personlighed, så vælg en overshirt fra C.P. Company

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med fænomenet overshirt endnu, så er det i den grad på tide. Det er en af de beklædningsgenstande der kan løfte dit casual outfit til det næste niveau. Men hvad er en overshirt egentlig? Det kan være lidt svært at beskrive, for der er ikke en fast definition af en overshirt. Den ligger et sted imellem en skjorte og jakke og det er en perfekt måde at tilføre flere lag i dit outfit.

Den kan styles med enten en skjorte eller t-shirt indenunder og eventuelt med en frakke udover afhængig af vejret. Den fungerer både til jeans og chinos og er derfor god til en casual outfit med et par ensfarvet sneakers til. Det gode ved en overshirt, er at det er en helårsbeklædning, om sommeren kan den bruges som en let sommerjakke og om efteråret og vinteren, som et ekstra lag i dit outfit.

Hvis vi ikke har inspireret dig med nogle af disse produkter, så husk der altid er nye varer at finde online, under vores new arrivals side og ellers kan du tage forbi en af vores butikker og få en kyndig vejledning af vores personale.