END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

C.P. Company

C.P. Company
C.P. Company
C.P. Company

Vælg Størrelse

  • 5 Varer fundet

Spørgsmål og svar

Hvad står C.P. Company for?

Brandnavnet startede med at være Chester Perry, og er efterfølgende blevet forkortet til C.P. Company.

Hvor kommer C.P. Company fra?

Det eksklusive brand kommer fra Italien, og bliver produceret med de bedste italienske materialer. Italien er generelt kendt for høj kvalitet og design indenfor modeverden, og det er ikke nogen undtagelse med dette brand.

Er C.P. Company dyrt?

Brandet er i en high-end prisklasse, men når du shopper det eksklusive brand, så kan du også være sikker på at kvaliteten og designet er i top. Deres stilfulde styles er ofte enkle og stilsikre, og du kan derfor bruge dem sæson efter sæson.

C. P. Company – Kendt for lækre trøjer og hoodies

C. P. Company er et brand, der har formået at skabe tøj, der har et urbant look, der passer til enhver hverdagsstil. Derudover er komforten også i top, så du kan have det på hele dagen, uden der er noget, der strammer. Brandets historie er efterhånden nogle årtier gammel og rækker tilbage til slutningen af 70’erne, hvor det for alvor blev grundlagt. De er især kendt for deres goggle-design, som findes på deres jakker og trøjer samt huer. De er inspireret af det amerikanske militær og antigasmasker, som blev brugt i krig. Det er uden tvivl blevet deres signaturdetalje, og det er ikke just noget, man ser andre steder. Foruden goggle-design så er de også kendt for deres helt specielle farveteknik, som de blev pionerer for tilbage i starten af 70’erne.

Brandet der banede vejen for farvning af beklædning

Helt tilbage i starten af 70’erne begyndte C. P. Company i samarbejde med Massimo Osti, grundlægger af Chester Perry-brandet, at eksperimentere med en speciel slags farvning af beklædningsgenstande. Det var set før, at man farvede beklædningsgenstande, det nye var måden, hvorpå de gjorde det, og stadig gør i dag. Helt konventionelt så lavede man tøj ud fra præfarvede materialer, hvorimod C.P. Company blev pionerer for en anden slags farvning. De valgte nemlig at skabe beklædningsgenstande fra hvidt eller rå ufarvede materialer, hvor de først, som det sidste step i produktionen, valgte at farve det. Generel farvning af beklædningsgenstande var altså set før, men C. P. Company blev de første til at forsøge sig med teknikken med beklædningsgenstande skabt af flere forskellige materialer eller fibertyper. Denne metode skaber en kromatisk dybde og intensitet, som man aldrig vil opnå ved præfarvede materialer.

Beklædning med en edge til den moderne mand

Der er ingen tvivl om, at C. P. Company er kendt for minimalistisk design med en edge. De har formået at opretholde den innovative tankegang hele vejen igennem. De justerer til og fra, så de hele tiden sørger for at følge med moden, samtidig med at de holder fast i deres signaturdesign. De har flere gange revolutioneret den måde, man farver tøj på ved blandt andet at være de første til at farve Gore-Tex i 2005. I 2006 var de først til at farve polyester, hvilket er én af de mest udfordrende og uforudsigelige fibre at farve, da det først absorbere farve ved 140 grader. Det er også det, der gør, at brandet formår at skabe tøj, der har nogle anderledes farver end de almindelige trøjer og hoodies på markedet. Du er garanteret noget anderledes til din garderobe.

Køb C. P. Company online hos Kaufmann

Brandet har skabt lækkert tøj til den moderne mand, og du er garanteret komfort på et yderst højt niveau. Du finder et bredt udvalg af C. P. Company hoodies og C. P. Company T-shirts her på siden. Desuden kan du også få fingrene i deres populære Goggle-huer, der giver dit hverdagsoutfit et pift. Vi vil altid gerne vejlede dig, da vi sætter stor pris på at klæde vores kunder på. Det er hele vores forretning, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.