Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Hugo Boss & Sport

Sport kombinerer passion og præstation med talent og teknik. Til at formidle HUGO BOSS’ værdier som bl.a. indeholder: dynamik, perfektion og præcision har virksomheden valgt at involvere sig i golf, motorsport, sejlads og fodbold.
HUGO BOSS trådte ind i sportsverdenen, da samarbejdet med McLaren begyndte i 1981. HUGO BOSS har efterfølgende udvidet deres portefølje med golf, sejlads og fodbold. Golfsamarbejdet begyndte i 1985 med golfstjernes Bernhard Langer, og strækker sig i dag over en langrække kendte professionelle golfstjerner så som den svenske golf spiller Henrik Stenson og tyske Martin Keymer. I 2003 trådte HUGO BOSS ind i sejlsporten sammen med den britiske sportssejlmand Alex Thomson, og har siden været holdets hovedsponsor. Derudover klæder HUGO BOSS også det tyske fodboldlandshold på med en kombination af klassisk business look og casual outfit som skaber et selvsikkert og stilfuldt statement både på og uden for fodboldbanen.

Golf

I øjeblikket har HUGO BOSS 15 spillere i deres portefølje, som inkluderer tre skandinaviske spillere, svenske Henrik Stenson som pt ligger på 6. pladsen på verdensranglisten, landsmanden Alex Noren samt finske Mikko Ilonen. Golfstjernerne spiller i BOSS Green kollektionen, som er den aktive sportslinje fra BOSS, leisure wear og funktionelt golftøj.

Motorsport

I 2015 begyndte et samarbejde med det tyske MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team. Efter 33 års succesfuldt samarbejde med McLaren blev samarbejdet med Mercedes-Benz starten på et nyt kapitel i HUGO BOSS’ Formel 1 historie. Som en del af samarbejdet har designteamet udviklet og designet specielt teamwear til hele Formel 1-teamet, derudover har samarbejdet også resulteret i en ny BOSS kollektion, som går under navnet ”BOSS for Mercedes-Benz”. Kollektionen byder på eksklusivt håndværk, lækre materialer og dynamiske snit, som er inspireret af de seneste Mercedes-Benz bilmodeller. HUGO BOSS og Mercedes-Benz er det perfekte match.

Sejlsport

Perfektion, succes og elegance: tre værdier som HUGO BOSS deler med sejlsporten. Partnerskabet mellem HUGO BOSS og Alex Thomsons hold begyndte ved det legendariske Rolex Fastnet Race langs den engelske kyst i 2003. I 2004 blev virksomheden den officielle titelsponsor for holdet, hvilket markerede en vigtig milepæl i deres samarbejde. IMOCA 60 båden har sejlet under BOSS logoet lige siden. Samarbejdet med af Alex Thomson er blandt de mest succesfulde og langvarige af sin art indenfor sejlads. Alex Thomson og hans besætning sejler BOSS båden i både offshore- og RTW løb. HUGO BOSS har specielt designet outfits med høj ydeevne, som ikke kun er vind- og vandtæt, men som også lever op til de høje stil- og kvalitetskrav, som er BOSS’ varemærke. Alex Thomson og hans team har udfordret grænserne for sporten igen og igen. I den proces har han slået adskillige verdensrekorder og hans stunts: ”Keel Walk”, hvor Alex står på kølen af sin 8 tons tunge båd og ”Mast Walk”, hvor han kravler op af den 30 meter høje mast på båden og springer i vandet, mens den er i bevægelse. Begge stunts iført et sofistikeret BOSS suit, har begejstret mere end 3,5 millioner YouTube-fans over hele verden.