END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

MV AGUSTA DRAGSTER | 244 KM/T. MED KLASSE

Når alle elementer går op i en højere enhed, skabes unikums som MV AGUSTA DRAGSTER. DET ER SIMPELTHEN ET EKLATANT BÆST, som endnu en gang placerer de ITALIENSKE MASKINER I DERES EGEN EKSKLUSIVE LIGA. Af Rasmus Thomsen, Foto Uppercars
Mv Agusta Dragster
Brutalt, men også smukt og æstetisk italiensk design.

Street fighter, hedder klassen, og inden vi sætter os op på MV Agusta Dragster 800 RR SCS, hersker der ingen tvivl om, at det er sådan. For italienerne går hele vejen, begyndende med det, ingen andre kan bedre end støvlelandet, nemlig designet. Afgangsrørene, der sammen med snittet fra sædet og tanken giver den vindblæste silhuet, mens frontens antrit er decideret brutal. Den let rå brummen fra motoren er ikke til at tage fejl af eller spøge med – her gemmer sig 140 hk, der legitimerer navnet ”Dragster”. Vi triller ud på den sjællandske asfalt, hvor Agustaen hurtigt imponerer. Letkørt, legesyg, i kombinationen med en overbevisende effekt. For slet ikke at tale om de imponerede blikke fra de forbipasserende. Med udsyn til de modne kornmarker er det nærmest meditation.

Mv Agusta Dragster
RR 800's effekt er frygtindgydende.

Skabt til landevej

På landevejene går maskinens facetter virkeligt i et. Vi sidder ind over tanken, hvilket ikke er udpræget aerodynamisk. Til gengæld er det mulighed for en aktiv styring, der sammen med letkørthed og den høje effekt skaber et eminent stykke legetøj, godt hjulpet af det elektroniske qucikshift, der fungerer eminent. På tankstationen viser den italienske effekt sig for alvor, når de nysgerrige blikke har svært ved at forlade den karakteristiske, vinddrejede og fuldendte silhuet. Prisen starter ved 240.000 kr., hvilket naturligvis er en betragtelig udskrivning for en motorcykel, der bemærket har en ganske snæver brugsprofil. Tilsvarende er der således også tale om et absolut unikum, hvis ikke duksen i street fighter-klassen. I hvert fald skal vi kigge hos de andre premium-mærker for at finde en model til sammenligning. Og selv her vil Dragster 800 RR SCS ganske sikkert indgyde dyb respekt.

Mv Agusta Dragster
Tankens silhuet er naturligvis med skulpturelle aner.
Mv Agusta Dragster
Enkel, digital instrumentering