END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Thomas Frydenlund

Vi er stolte af at kunne præsentere Thomas Frydenlund, som herunder vil dele sine tanker omkring sit syn på mode og tendenser. Og når Thomas taler, så lytter vi. Thomas er en af danmarks bedst klædte mænd, og med hans udgangspunkt og baggrund i klassisk herremode er han en daglig inspiration for os. Herunder kan du få et indblik i Thomas’ personlige stil både gennem billeder såvel som tekst og video.
Thomas Frydenlund

Har du et forslag til til et must-have-item denne sæson og hvorfor netop dette?

Hvide jeans! Jeg synes, det er en god sommer-style, som du kan bruge til stort set alt. Især går hvide jeans godt til blomstrede skjorter, grønlige overdele og enkle sko som for eksempel hvide sneakers eller sandfarvede chelsea boots. Den stribede blå og hvide skjorte skal man næsten også gøre til en del af sin gaderobe. Smal strib, bred strib, horisontal eller vertikal - de fås i mange varianter, som dog har det tilfælles, at de tilføjer en helt særlig maritim stemning til et outfit, som skaber ro og elegance. Det er umiddelbart de to items, som falder mig ind.

div>

Har du nogle tanker om tidens største tendenser?

Jeg er rigtig glad for, at det er ´tilladt´ igen at bruge masser af farve. Jeg er især vild med alt det print, der er. For mig betyder det, at nogle af de klassiske elementer som pæne herrebukser - habitbukser - kan få nyt liv med for eksempel en bredstribet skjorte eller en t-shirt i en stærk farve. Enkle elementer i forskellige kombinationer giver rigtig meget mening for mig. Det er også en måde at holde liv i noget af det ældre tøj, som man har liggende i sin gaderobe.

Thomas Frydenlund
Thomas Frydenlund
Thomas Frydenlund

Hvordan forestiller du dig, at moden vil udvikle sig over de næste par sæsoner?

Det er svært at svare på, men mon ikke det fortsætter med at tøjet gerne må være oversized og masser af farver. For mig at se betyder det, at mange af de klassiske elementer kan gøres vedkommende og spændende.

Tag for eksempel en almindelig blå trench-coat - den behøver ikke nødvendigvis være noget særligt i sig selv, men sat sammen med for eksempel hvide jeans og et par chunky sneakers i nogle stærke farver får den et helt andet udtryk, som syner klassisk men dog med et vist moderne strejf.

Thomas Frydenlund

Din personlige stil indeholder både elementer fra det klassiske, men også fra gaden. Hvad har du gjort dig af tanker om den sammensætning?

Det er vel egentlig ret simpelt. Jeg mikser en masse klassiske ting med de styles, som jeg mener er de fedeste fra tidens tendenser. På den måde føler jeg mig altid hjemme i mit out-fit. Jeg holder mig til klassiske elementer og plukker så de ting ud fra hver sæson, som jeg synes kan give noget nyt liv. Det er, for mig, en god måde at holde fast i min egen personlige stil.

Thomas Frydenlund
Thomas Frydenlund

Det er inspirerende at forholde sig til de nye tendenser, og forsøge at finde de elementer, som kan puste ny energi ind i garderoben. Denne sæson, og til dels den forrige, har jeg for eksempel optaget de hvide jeans, som vi har før har inde på. Jeg synes, de er et meget godt eksempel på, hvordan et enkelt stykke tøj kan udfordre og lægge til de elementer, som man har i forvejen.

Et klassisk look med habitbukser, strik og blazer bliver pludselig vedkommende, hvis man skifter habitbukserne ud med hvide jeans. Nogle gange skal der simpelthen ikke mere til. Det handler bare om at prøve sig frem.

Thomas Frydenlund