Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Inspireret af de barskeste

Medlemmerne af Alaska Air Guard's 210th Pararescue Team, også kendt som Parajumpers, er nogle af verdens dygtigste og mest modige redningsfolk. Det er også dem, der har inspireret den italienske topdesigner Massimo Rossetti til at skabe overtøjsserien Parajumpers.
Parajumpers
Alaskas vildmark og italiensk design mødes i designeren Massimo Rossettis serie Parajumpers, tøj, der tåler det meste og ser fantastisk ud samtidig.

Parajumpers

Redningsteamet opererer under ekstreme forhold i noget af verdens mest barske natur. Alaskas barske klima med ekstreme kuldegrader gør redningsopgaverne særligt farlige, og det kræver mandsmod og ikke mindst udstyr at klare de store udfordringer. Rosettis vision var at udvikle overtøj til alle årstider, der kunne måle sig med det bedste, præstere høj fleksibilitet og funktionalitet, og naturligvis samtidig se godt ud. Og det er lykkedes. Parajumpers har i sin 12 årige levetid placeret sig som et af de få overtøjsmærker, der besidder egenskaberne til at være førende både i arktiske egne og på catwalken i Paris, Milano og New York. Det er også Parajumpers, som film- og tv-produktioner i hele verden tyr til, når der skal laves optagelser på locations med ekstreme forhold. Det skyldes mærkets lækre design, kombineret med dets høje funktionalitet, så når eksempelvis TV-serien Top Gear rejser til Nordpolen eller andre arktiske områder, er såvel holdet som værterne iført tøj fra Parajumpers. Det samme gælder, når optagelserne foregår på Island. Ydermere er Parajumpers et af de ganske få fashion brands, der også er blevet brugt på Sydpolen.

Designteamet bag parajumpers

Massimo Rossetti er manden, der skabte fundamentet for et af de mest ikoniske, moderne overtøjsmærker, der med stærk forankring i militær- og arbejdstøj forener italiensk ”look and feel” med funktionalitet.

Yoshinori Ono, førende japansk designer, som b.la. udvikler tøjet til det Japanske OL landshold. ”Yono” er især kendt for japansk minimalisme med en række funktionelle detaljer.

Se vores udvalg fra Parajumpers