Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Sønnen af legenden

Scott Eastwood ser godt ud. Kvinder anser ham for et veritabelt hug, vi andre er bare misundelige. Men han har jo heller ikke sit flotte udseende fra fremmede, han er det af Clint Eastwoods 7 børn, der ligner ham mest.
Scott Eastwood
Scott Eastwood ligner sin far. Han er en moderne version af den klassiske filmhelt og kombinerer skuespillerkarrieren med en karriere som fotomodel.

Scott Eastwood

Oven i købet er han fulgt i farens fodspor og har nu selv en karriere på det hvide lærred. Siden 2006, hvor han debuterede i ”Flags of Our Fathers”, har han spillet med i film, og en pæn del af dem har, som debut’en, haft Clint Eastwood som instruktør. Men det har ikke været en selvfølge. Scott har måttet gå til audition på lige fod med andre kandidater, og det er sket mere end en gang, at Daddy har vendt tommelfingeren nedad. Scott har ind i mellem måttet tage arbejde som bartender og lignende for at holde skuden gående, lige som hans far måtte grave swimmingpools, da han var ung.

Scott behøver dog ikke længere at lange drinks over bardisken. Hans filmkarriere kører fantastisk. Han har hele frem roller på programmet i 2017 og skal blandt andet spille med i Oliver Stone’s næste film, ”Snowden” om whistlebloweren Edward Snowden. Og skulle det mod forventning blive småt med rollerne, er Scott også en meget eftertragtet fotomodel. Scotts forældre blev ikke længe sammen efter Scotts fødsel, og han voksede op med sin søster og sin stewardessemor på Hawaii, hvor han fik sin interesse for at fiske, dykke og surfe. I de første år af sin karriere brugte han sin mors navn for ikke at folk skulle tro, at han bare fik rollerne på grund af sit berømte efternavn.

Men i dag er han Scott Eastwood og han er stolt af sit efternavn og glad for sin fars indflydelse, ikke alene på hans udseende, men også på den mand, han er i dag.

Da Scott var ung og noget af en umulig punk, var det hans far, der gav ham et spark bagi og fik ham drejet i den rigtige retning, og det er han taknemmelig for. Samtidig synes Scott, at hans far er den bedste instruktør i verden. Hvor han ellers aldrig ville sige ja til en rolle, hvor han ikke på forhånd kendte manuskriptet – han sagde fx nej til rollen som David i ”Fifty Shades of Grey” – har han fuld tillid til sin far og ville sige ja til en hvilken som helst rolle, han ville tilbyde ham.