Snapsen er tilbage, Part 2

Andel del præsenterer den sidste afdeling af vores fortælling om Snaps Bornholm, samt resten af interviewet hvor vi blandt andet skal blive klogere på drengenes visioner og drømme for firmaet.

Snaps Bornholm

Herover Chili

Snapsene er naturligvis fantastiske på et frokostbord, men ikke begrænsede hertil. Selv opfordrer de for eksempel til at prøve deres variant No. 3 med Figen til ost og tapas - hvilket da også lyder både spændende og lækkert! I det hele taget bliver der gjort meget for at inspirere. På Snaps Bornholms hjemmeside findes således flere opskrifter på drinks, hvor deres snaps indgår. Vi skal i hvert fald have prøvet deres No. 6 med Blåbær og Citron blandet med ginger beer og deres No. 3 med Figen blandet op med koldpresset æblejuice. I det hele taget emmer Snaps Bornholm af kvalitet og stil. Flaskerne er utrolig dekorative, historien er sympatisk og mulighederne for at bruge snaps på nye og spændende måder er både tillokkende og inspirerende. Skønt det er svært at vælge en favorit, så foretrækker vi for tiden No. 8 med Chili og Honning. Den hjælper os igennem forårets kulde og giver os noget farve i kinderne. Når varmen og sommeren endelig kommer, glæder vi os til at nyde No. 2 med Havtorn, Dild og Agurk som en forfriskende og alternativ sommerspids. I det hele taget må vi nok hellere sørge for at få smagt på dem allesammen - igen!

Hvordan er i blevet inspireret af jeres produktionspartnere på Bornholm? Har øen haft betydning for jeres snapse?

“Bornhom er kendt for deres figentræer, og derfor skulle vi selvfølgelig have figensmagen med i vores sortiment! Derudover er Bornholm kendt for udsøgt håndværk, gastronomi og kvalitet - alle ting, som går igen i vores snapse”

Kan i fortælle lidt om udtrykket på jeres flasker?

“Vores flasker og de rør de bliver leveret i udtrykker snapsene - det spændende, det innovative. Det skal føles mindst lige så godt, som det smager.”

Herover henholdsvis Vanilje og Lakrids

Hvad er jeres egne drømme og videre planer med Snaps Bornholm?

“Vi går 100 procent efter at få snapsen tilbage hos danskerne, som noget vi alle kan være stolte af! Det er ‘vores spiritus’ - en spiritus, som vi kan nyde ren til maden såvel som i cocktails. Vi vil fortsætte med at udvikle og udforske nye smage og varianter, som kan overraske. Vi vil tage snapsen tilbage, og give den renæssance i Danmark.” Her slutter anden og sidste artikel om Snaps Bornholm. Vi er efterladt med et indtryk af, at snaps er meget mere og andet end den kendte og iskolde flaske, som hjemsøger ethvert påskefrokostbord. Snaps kan mere, vil mere. Og vi glæder os til at prøve os frem med nogle af alle de gode forslag givet af Jesper, John og Simon.

Tak!