END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Eksklusive Cocktails

Helium Bar ligger i den fashionable Bredgade i hjertet af København, hvor højloftede, smagfuldt indrettede lokaler danner rammen om byens nye spændende cocktailbar. Gyldne lamper svæver under loftet, og tunge, gulvlange gardiner er med til at skabe en eksklusiv og intim stemning, mens indretningen med bænke frem for stole eller små sofaer indbyder til socialisering på tværs af vennekredse. Da Morten C.E. Berg og Nicklas Jørgensen overtog adressen, der tidligere husede et galleri, for at skabe dette helt særlige sted, var de enige om at gøre det så gennemført, som muligt. Og det er lykkedes. AF FINN CLAUSEN FOTO: MICHAEL ELLEHAMMER.
Helium Bar

Helium Bar

Cocktailkortet er overvældende, og udover klassikerne serverer Helium molekylære cocktails med tøris og ild. Her i baren sætter man en ære i at udfordre gæsternes smagsløg, blandt andet ved at inddrage lakrids, havesyre, japansk blommebrændevin og andre uventede smagsgivere samtidig med, at man også vil møde kendte og elskede ingredienser som passionsfrugt, ananas, jordbær og ingefær, naturligvis i kombination med spiritus. Kaster man en blik på menukortet, kan man konstatere, at det ligesom stedets cocktails er fuldt af overraskelser. I køkkenet på Helium tænker man nemlig primært i ingrediensernes molekylære strukturer, og skaber uventede og meget velsmagende kombinationer.

Helium har vundet noget så usædvanligt som verdensmesterskabet i teamwork inden for cocktailbranchen, også kaldet Absolute Invite Team Edition 2017. Helium holder åbent onsdag og søndag kl. 18.00-02.00 og torsdag-lørdag kl. 16.00-02.00.