END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Philipp Plein - Bag om historien

Philipp Plein

En unik designfilosofi skaber unikke produkter

Philipp Plein formgiver sine kollektioner ud fra en designfilosofi om at bryde regler, nedbryde barrierer og gøre det, folk ikke ville forvente. Med sin designfilosofi og mottoet ”Unique, passionate, exclusive. Creations for people that choose the extraordinary” skaber Philipp Plein et unikt og ekstravagant univers, der lige såvel kan betragtes som en livsstil som et brand.

At Philipp Plein er luksuriøst og feteret, ses foruden i produkterne i de store personligheder, der dyrker stilen, og som har deltaget i modeshows eller butiksåbninger for Philipp Plein. Blandt kendisserne kan nævnes Grace Jones, Rita Ora, den kvindelige rapper Angel Haze, rapperen Theophilus London samt rapperne Snoop Dogg og Tyga.

En anden verden, hvor Philipp Plein er gode venner med de store drenge i klassen, er i sportens verden. Philipp Plein indgik i 2012 en aftale omkring AS Romas officielle uniformer. Desuden samarbejder han med Formel 1 raceren Nico Hulkenberg og bokseren Floyd Mayweather.

Med humoristisk tilgang, provokerende udtryk og altid med et luksuriøst twist samt stort fokus på håndværk af en kaliber sjældent set i modebranchen er Philipp Plein ganske unik. Philipp Plein er produkter til den kræsne forbruger. Produkter til det passionerede individ der stiler efter at udleve sine drømme.

Shop Philipp Plein

Shop Philipp Plein

<
>
Philipp Plein

Et eksklusivt brand fødes

Philipp Plein er grundlagt i 1998 af designeren af samme navn. Philipp er født i München i 1978 og er uddannet som designer i både Schweitz og Tyskland. Han har altid været fascineret af det ekstraordinære og ekstravagante, kombineret med en forkærlighed for rock´n´roll har det skabt den æstetik og visuelle identitet, der dyrkes hos Philipp Plein.

Som barn rejste Philipp meget med sin familie. Det var gennem disse rejser og besøg på nogle af verdens førende og vigtigste museer og kulturinstitutioner, at han allerede tidligt i livet fik interesse for og opbyggede en kærlighed til arkitektur, kunst og diversiteten i forskellige kulturer.

Philipps karriere som designer startede dog et helt andet sted end i modeverdenen. I 1998 begyndte han at designe og producere eksklusive møbler i stål og læder. I første omgang producerede og solgte han møbler til venner og familie, men efterspørgslen på hans designs steg. Den store efterspørgsel fik Philipp til at droppe det jurastudie, han ellers var i gang med på det tidspunkt, for at fokusere fuldt ud på en levevej som designer. Et valg, der senere i livet, skulle være sig at være det rette.

Gennem sit arbejde med blandt andet læder i forbindelse med produktionen af møblerne, blev Philipp klogere på egenskaber og muligheder i materialet, og han udforskede løbende mulighederne i forskellige alternative designs. Denne viden kombineret med hans kreativitet ledte til at Philipp i 2004 lancerede sine første accessories og beklædningsgenstande i læder. Produkterne blev en succes, og kollektionen blev stødt udvidet. I 2008 grundlagde man en flagship store i Monte Carlo og et showroom i modemekkaet Milano.

Du kan se vores selektion af Philipp Plein i din Kaufmann eller online på vores webshop.