END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Philipp Plein

Philipp Plein
Philipp Plein
Philipp Plein

Vælg Kategori

  • 18 Varer fundet

  Philipp Plein

  Philipp Plein er et brand, som er lykkedes med at skabe og designe tøj, der har en helt særlig genkendelighed, som du ikke finder andre steder. Philipp Plein sweatshirts er ofte designet i mørke toner med unikke prints, som ofte er kranier eller virksomhedens logo. Virksomheden leverer eksklusivt tøj til herre og har altid været tro mod sin stil, derfor er man aldrig i tvivl når man ser noget fra Philipp Plein. Hos Kaufmann kan du finde alt hvad du skal bruge til din garderobe hele året rundt fra det populære brand. Når den kolde sæson banker på døren, kan du finde et stort udvalg af Philipp Plein jakker, hvor der både er tænkt over kvalitet, design og komfort. Du kan også opleve Philipp Plein sko herover.

  Forny din garderobe med Philipp Plein t-shirts

  Ligesom deres sweatshirts, er Philipp Plein t-shirts også ofte designet i mørkt materiale og genkendelige prints, som giver et eksklusivt og anderledes udtryk i forhold til hvad vi ser andre steder. T-shirts fra Philipp Plein er perfekte til hverdag med de nyeste jeans og et par friske sneakers. De unikke t-shirts kan bruges af alle typer, alt fra de kendte samarbejdspartnere, som kommer fra de største modescener til den helt almindelige mand. Skab et råt udtryk i din stil med en Philipp Plein t-shirt, som holder sæson efter sæson. Når du shopper Philipp Plein hos Kaufmann, kan du være sikker på at du har det bedste udvalg med garanti for høj kvalitet.

  Historien bag Philipp Plein

  Philipp Plein er en schweizisk tøjvirksomhed, som så dagens lys for første gang tilbage i 1998 da grundlæggeren, Philipp Plein, besluttede sig for at prøve kræfter med modeverden. Den anerkendte forretningsmand havde tidligere designet luksuriøse hundesenge og møbler, og det var også igennem dette arbejde, at han startede sin karriere indenfor herremode. Han producerede sine første tasker fra det overskydende læder fra de møbler, som han i forvejen designede. Det var kort efter dette, at han kastede sig ud i tøjdesign. Hans første kollektion bestod af militærjakker, som var broderet med krystalkranier, som efterfølgende blev ét af Philipp Pleins helt særlige kendetegn. Siden da er det kun gået én vej for den eksklusive modevirksomhed, som blandt andet har haft samarbejdspartnere som Snoop Dogg, Rita Ora, Floyd May og mange flere.

  Køb Philipp Plein online hos Kaufmann

  Vi opdaterer vores udvalg fra Philipp Plein løbende, så du kan finde alle nyhederne fra den internationale modevirksomhed. Du kan blandt andet shoppe Philipp Plein tracksuit, som er manges foretrukne valg når det kommer til sweatwear. Det er dit helt eget valg som du er på udkig efter et tracksuit som matcher i farven, eller om du gerne vil kombinere forskellige sæt sammen. Vi håber at der er noget, som falder i din smag. Hvis du gerne vil prøve tøjet på, så kan du komme forbi din lokale Kaufmann butik, hvor vores dygtige personale står klar til at guide dig.