END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Philipsons

Philipsons
Philipsons
Philipsons

Philipsons

I dag findes der på markedet et stort udvalg af lækre læderbælter, men der findes ingen helt lige som Philipsons bælter. Takket være den store respekt og passion for materialet og dermed også den gode kvalitet skiller dette brand sig ud fra mængden og leverer flotte designs og kvalitet i topklasse, som ikke hidtil er set magen til på markedet. Selvom en livrem kun er en beskeden del af et outfit, kan det alligevel med det rigtige af slagsen blive et afgørende touch. Derfor er det ikke helt ligegyldigt eller tilfældigt, hvilken model du vælger. Og som de store modeguruer siger, skal der de rigtige accessories til de rigtige par sko – så matcher du din brune livrem med dine brune sko – så er du ikke helt galt på den!

Philipsons bælter med masser af muligheder

Noget, der kendetegner dette brand, er deres store alsidighed. Til trods for, at deres sortiment kun omfatter livrem, så spænder deres kollektioner altid bredt med hensyn til de enkelte styles. Derfor varierer deres modeller meget på parametre som tykkelse, farve og udformning, hvorfor de rammer en meget bred målgruppe. De kan nemlig anvendes i alle typer af bukser og skabe et forskelligt look alt efter, hvordan du sammensætter resten af outfittet. Derfor går de godt til både habit- og smokingbukser, chinos eller helt almindelige jeans. Brug derfor blot stilfulde modeller til både hverdagstøjet og med succes også til jakkesættet.

God kvalitet? Så er Philpsons bælter et sikkert valg

Fælles for de mange forskellige modeller er, at de lavet af kraftigt, eksklusivt læder og i en rigtig god kvalitet, som vil holde i mange år frem. Det perfekte læderbælte ældes med ynde – og det gør et Philipsons bælte! Udover at læderet bidrager til den gode kvalitet, så tilfører det også designet et mere luksuriøst og eksklusivt udtryk. Desuden sikrer det en stor funktionalitet og en markant slidstyrke, der betyder, at bæltet kan holde til mange udfordringer uden at falme i farven eller blive kedelig.

Køb Philipsons bælter online hos Kaufmann.dk

Hos Kaufmann.dk har vi altid haft et godt øje til de lækre Philipsons bælter, og derfor har vi i løbet af årene ladet os inspirere og fascinere af de mange forskellige styles og den altid gode kvalitet. Dette er også grunden til, at du i dag finder et bredt udvalg af livrem fra det populære brand. Vi gør meget ud af at have styles, der kan friste enhver og som kan matche enhver stil. Mange af bælterne findes ligeledes i forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde lige netop dét, der matcher dig bedst. Med et Philipsons bælte går du aldrig helt galt i byen – og med stor funktionalitet og kvalitet er det meget mere end blot et bælte. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Da vil vi være behjælpelige med gode råd og vejledning.