Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Eterna

Eterna
Eterna
Eterna

ETERNA – Klassiske skjorter med god komfort

Alle ETERNA-skjorter og bluser bliver produceret i Europa, og det er blandt andet fordi, de går op i mennesker lige såvel som vores natur. Det er et brand, der går op i, hvordan deres produktion påvirker vores miljø, og de gør meget for at producere klogt og bæredygtigt. I 2016 producerede de cirka 4.4 millioner skjorter, bluser og accessories. Det tal i sig selv siger noget omkring deres popularitet. ETERNA anvender bomuld fra regioner i Egypten samt Georgia i USA, da det er nogle af de eneste områder, der lever op til deres standarder. Faktisk er det kun 3 procent af det bomuld, der høstes i verden, som lever op til deres høje standarder. Derfor er du også garanteret et produkt af de bedste materialer, når du vælger en ETERNA-skjorte.

Skjorter skabt på et bæredygtigt fundament

ETERNA er et brand, der skaber produkter af allerhøjeste kvalitetsmaterialer. Derudover vil de også være gennemsigtige i forhold til deres bæredygtighed, CSR-politik samt arbejdsvilkårene for alle. Det er byggestenene omkring virksomheden, og det har været deres fokus siden begyndelsen. Det er uden tvivl noget, man mærker, når man står med deres produkt i hånden. Der er ingen tvivl om den høje kvalitet, og når du får skjorten på, vil du også kunne fornemme den innovative tankegang, der gør skjorten ufattelig komfortabel. ETERNA-skjorter findes i mange forskellige farver, men komfort og kvalitet følger med uanset hvilken skjorter du vælger.

Et innovativt brand der fortsat er i udvikling

Traditionerne bag brandet strækker sig helt tilbage til 1863, og de har holdt fast i den innovative ånd lige siden. Denne innovative ånd har også været med til at skabe deres succes. Udover deres høje krav til selve den bomuld, de anvender, så stiller de også høje krav til retfærdige arbejdsforhold igennem hele kæden. De stiller sig selv ansvarlig for ordentligt behandling af miljøet. For hver ETERNA-skjorte udledes der cirka 6,9 kg kulstof og det er i løbet af hele dens livscyklus. Det er et relativt lavt udslip netop fordi, ETERNA sparer på energi lige såvel som drivmiddel mange forskellige steder i deres produktion og distribution. De er dog fokuseret på, at man ikke kan eliminere udledningen fuldstændig, og derfor kompensere de for det for at opnå klimaneutralitet.

Køb ETERNA online hos Kaufmann

Hvis du er på udkig efter en flot skjorte, der er behagelig at have på, samtidig med at du kan bærer den med god samvittighed overfor miljøet og menneskerne bag, så skal du vælge en ETERNA-skjorte eller bluse. Du får netop alle disse kvaliteter i alle deres produkter, og som en ekstra bonus, så passer deres produkter til enhver moderne mand. Det er stilrene og tidsløse skjorter, som du både kan holde ud at have på en hel dag på kontoret samt til weekendens fester. Hvad end det er en bluse eller skjorte fra ETERNA, du er interesseret i, så finder du et bredt udvalg online hos Kaufmann. Vi vil altid gerne vejlede dig, og vi sætter stor pris på at klæde vores kunder ordentligt på. Det er hele vores forretning, så kontakt os endelig.