END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

JBS

JBS
JBS
JBS

Vælg Kategori

  • 19 Varer fundet

  JBS undertrøjer med høj komfort

  JBS tilbyder undertrøjer med høj komfort, hvor du b.la. finder et bredt udvalg af klassisk JBS tanktop og t-shirt, samt langærmet undertrøjer. Meningen med det brede udvalg, er at du kan bruge en JBS undertrøje til hvilket som helst formål. Eksempelvis passer tanktoppen perfekt til at have på under en skjorte med det formål at forhindre, at skjorten er gennemsigtig. JBS t-shirten har samme formål, men derudover er den det optimale valg, til dig der afgiver en del kropsvarme, idet t-shirten dækker under armene. Til sidst har vi den langærmet undertrøje, der er tænkt som et ekstra lag til de dage hvor det er ekstra koldt eller hvis man har en lang dag udenfor. Uanset hvilken JBS undertrøje du vælger vil du opleve en perfekt pasform og mærke den høje kvalitet der er i stoffet.

  Bredt sortiment af JBS boxershorts og JBS underbukser

  Hos Kaufmann finder du et bredt sortiment af JBS boxershorts og JBS underbukser. Vi har alle typer af JBS underbukser til mænd, uanset om du er på udgik efter boxershorts eller speedos. Alle JBS kollektioner fås med mønster og farver efter sæsonen, men du kan til hver en tid finde et par diskrete basic boxershorts med et ensfarvet design. Brandet appellerer derfor både til unge fyre samt den morderne mand, der gerne vil have et par klassiske kvalitets JBS boxershorts.

  JBS bambus

  JBS blev etableret i 1939 og er et af de største danske brands når det gælder basic undertøj og strømper til mænd. De mange års erfaring betyder, at JBS ved hvordan man producere komfortable undertrøjer og boxershorts imens de bevarer den høje kvalitet. I undertøjet finder du bambus materiale, som er ekstra blødt og dermed er medvirkende til det behagelige stof som JBS produkterne har. Der bliver nemlig eksperimenteret med JBS bambus på alle deres produkter, så de hele tiden har den bedste kvalitet.

  Køb JBS undertøj online hos Kaufmann.dk

  Kaufmann.dk går meget op i kvalitet og det er en af årsagerne til hvorfor vi har JBS undertøj. Vi har erfaret at mænd er vidt forskellige når det kommer til undertøj, så det er vigtigt at der er lidt til enhver smag. Hos Kaufmann finder du et kæmpe udvalg af JBS undertøj, så uanset om du er på udgik efter en langærmet t-shirt eller et par JBS boxershorts, så har vi det hele. Hvis du er i tvivl om hvilke undertøj der passer bedst til dit behov, så skal du være velkommen i vores butikker, hvor du kan få råd og vejledning af vores dygtige personale.