Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Scandinavian Edition

Scandinavian Edition
Scandinavian Edition
Scandinavian Edition
  • 6 Varer fundet

  Scandinavian Edition

  Scandinavian Edition er inspireret af Skandinavisk design som det opstod i 1950erne – karakteriseret af enkelthed, minimalisme og funktionalitet. Det passer godt ind i vores sortiment og vi håber, at du vil tage godt imod de lækre jakker fra dette brand. Jakkerne bruges af mange forskellige typer og kan nemt blende ind med din personlige stil. Klik ind på hvert enkelt produkt og læs mere om de tekniske detaljer, som Scandinavian Edition jakkerne gemmer på.

  Raffineret stil til råt vejr

  Med Scandinavian Edition får du en raffineret stil til det rå vejr. Idéen er at tilbyde en serie af rene ”city look” jakker og frakker med super tekniske kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris. Jakkerne kan bruges casual til hverdag eller med et jakkesæt til arbejde og er et godt alternativ til den traditionelle frakke eller parkajakke. Jakkerne er vandtætte, forseglede i sømmene og med en foret inderjakke der giver folk der bor i kolde områder et alternativ til den traditionelle frakke. Den er et perfekt miks mellem raffineret stil og praktisk funktion. Tag en lag under, så som en varm trøje for at skabe en barriere imod kulden.

  Scandinavian Edition - din personlig favorit

  ”Hver mand har sine egne personlige favoritter – det kan være dine favoritjeans eller det ekstraordinære ur. Vi mener, at det ikke er komplet uden mindst et stykke Scandinavian Edition – for at skabe din egen unikke stil. ”, Citat CEO og grundlægger af brandet Eystein Cato Wang. Brandet elsker idéen om at smukke og funktionelle hverdagsobjekter kan gøres tilgængelige for alle – og de forsøger at skabe produkter med god værdi for pengene – uden at gå på kompromis med noget. Dedikeret arbejde og research er lagt i produkterne og detaljer så du kan føle og værdsætte forskellen fra det øjeblik du starter med at have et Scandinavian Edition produkt på.

  Køb Scandinavian Edition online her

  Køb de lækre Scandinavian Edition jakker online her hos Kaufmann. Vi har en høj service og tilbyder gratis fragt ved køb over 499,- eller gratis afhentning i butik.