Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Secrid

Secrid
Secrid
Secrid
  • 32 Varer fundet

  Secrid kortholder til stilrene mænd

  Er du træt af at bære rundt på en stor pung med boner og kontanter, eller mangler du bare en holder til dit kreditkort, kørekort eller andre kort? Så skal du helt sikkert kigge lidt nærmere på Secrid. Vi kender alle det, at en tur på strøget eller i byen ikke kræver mere oppakning end et dankort - måske et kørekort, hvis man ikke bor i byen. Så hvorfor slæbe hele sin pung med, når man kan nøjes med at transportere kortene i en smart Secrid kortholder? I lang tid har man prioriteret sedler og mønter som betalingsmiddel, men de højteknologiske kort tager mere og mere over, og derfor kræver det en ny type pung, så du både kan beskytte dine penge og dine personlige oplysninger. Dette kan du gøre med sikkerhed og stil med en Secrid kortholder, som du kan købe lige her i vores webshop.

  Moderne teknikker og god kvalitet - Secrid

  Secrid producerer kortholdere i en fantastisk kombination af moderne teknikker og god kvalitetslæder. Det gode ved en kortholder fra Secrid er, at du kan bruge dit kort helt uden at skulle åbne din pung - den indeholder nemlig en ultratynd aluminium Cardprotector. Et plastikkort kan både blive bøjet og skørt, når det bare ligger i din lomme, og et RFID-kort er f.eks. ikke sikkert opbevaret i din normale pung, fordi det har en antenne, der tillader trådløs kommunikation. Med den kan andre bruge det på flere meters afstand - også uden at du opdager det! Med Cardprotector har du din egen private firewall lige i lommen. På den måde kan du stoppe digitale lommetyve, før de fratager dig fornøjelsen af at have plus på kontoen, og det vil vi ikke have sker!

  Secrid kortholder - originale materialer

  Selvom de ser små ud uden på, er de overraskende store indvendigt. Når en Secrid kortholder bliver produceret, er der fokus på originale materialer samt moderne teknologi, så der på den måde skabes gode arbejdsbetingelser og dermed en masse eksklusive produkter af høj kvalitet. Hos denne virksomhed er kvalitet, miljøpolitik og arbejdsforhold også nogle af deres højeste prioriteringer, hvorfor alle produkter bliver produceret i Holland. Den allerførste kortholder producerede de i 1997, og den hed Bodycard. Det gjorde de ene og alene på baggrund af forbrugeres øgede utilfredshed med alle de nye plastikkort, som de skulle bære rundt på i deres pung. I dag kan man købe en lækker Secrid kortholder i 38 land, så dette er bestemt et mærke med masser af ambitioner og mål.

  Køb kortholder fra Secrid online hos Kaufmann.dk

  Når du køber en kortholder fra Secrid, kan du være sikker på, at der er blevet fokuseret på både funktionalitet og høj kvalitet. Dine kort skal beskyttes så godt som muligt, og det bliver de i denne. Kom forbi en af vores mange forhandlere og se, om det er noget for dig, eller kig lidt videre på vores hjemmeside efter flere spændende produkter fra kendte designere. Vores dygtige personale sidder klar til at svare på dine spørgsmål.