END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

GAVER TIL HAM

Her byder vi dig velkommen i vores store gaveshop, hvor du finder et spændende udvalg af tøj og accessories til ham. Husk at vi pakker gaver ind og vedlægger byttemærke, hvis du noterer det, når du ligger din ordre. Du er også altid velkommen til at komme forbi i en af alle landets Kaufmann butikker, hvor gaven også kan byttes og returneres. Ved refundering af varens beløb skal bon altid medbringes. Ønsker modtager af gaven at sende en vare retur til vores online shop, kan vedkommende benytte den vedlagte returlabel. God fornøjelse!

Gaver under 300
Gaver 300 - 600
Gaver 600 - 1000

Alle gaver til ham

  • 708 Varer fundet
  144 af 708 Produkter

  Gaver til mænd, der er stilbevidste og elsker kvalitet

  Vi ved godt, at sådan en gaveshop kan være rigtig fristende og at det kan være svært at holde sig væk. Vi elsker nemlig glæden ved at give hos Kaufmann, og derfor syntes vi, at du også skulle have muligheden for at glæde en, du holder af, med en gave fra vores gaveshop. Hos os finder du en masse eksklusive styles, så du har masser at vælge imellem. På den måde kan du sammensætte netop den gave, som passer allerbedst til dit valg af modtager. Vi mener ikke, at der findes nogen grænser for, hvad man kan give af gave og slet ikke, når det drejer sig om eksklusivt herretøj. Når man skal købe gaver til mænd, kan der høre rigtig meget overvejelse til, så hvis du løber tør for idéer, er du meget velkommen til at ringe til vores kompetente personale, hvis du vil vide mere om tidens trends og de nyeste styles.

  En gave til far, som er den bedste i verden

  Ligesom mors dag har vi også fars dag, og det er d. 5. juni. Ud over det har han fødselsdag en gang om året og holder juleaften sammen med dig. Der er masser af anledninger til at give ham en gave, men hvad er bedre end den anledning, at man bare vil fortælle ham, at han er den bedste i verden? En gave, der ikke forventes, er bedre end alt andet, man kunne tænke sig. Her i vores gaveshop finder du en masse lækre styles og produkter, som uden tvivl vil falde i god jord som en ’gave til far’. Her finder du eksklusivt herretøj til mænd i alle aldre, og kvalitet og design er i højsæde. Det er fuldstændig ligegyldigt hvilken stil, din far har. Din gave til far vil han huske i lang tid, for glæden ved at give kan nemlig ikke erstattes af noget.

  Gaven til ham, der inspirerer, fascinerer og frister

  Leder du efter gaven til ham, der elsker tøj i den højeste kvalitet og i de lækreste designs? Så tag et nærmere kig på vores eksklusive gaveshop. Her har du masser af muligheder for at finde gaven til ham, der ikke rigtig mangler noget men bare fortjener det bedste. Ved at give en gave viser man en person, at man sætte pris på dem eller holder af dem. Ved at give en gave viser man, at den person er helt speciel. Det er vigtigt, at vi giver hinanden gaver, for det er med til at forstærke den indbyrdes sammenhæng, der er imellem mennesker. Derfor vil vi helt klart anbefale dig at tage et kig på vores gaveshop og se, om du måske kunne finde en lille ting, der kunne glæde en helt speciel person.

  Køb gaver i vores webshop hos Kaufmann.dk

  Hos Kaufmann finder du noget for enhver smag, og vi sætter en stor ære i at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af lækkert herretøj online. Derfor kan du i vores gaveshop finde herretøj, der matcher det klassiske, elegante look, den sporty stil, et afslappet eller råt udtryk og meget mere. Du er velkommen til at give vores dygtige personale et kald, hvis du vil vide mere om hvilke gaver, der er populære at give samt tidens trends.