END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Vælg Kategori

  • 213 Varer fundet
  96 af 213 Produkter

  Spørgsmål og svar

  Hvilket land kommer mærket Tommy Hilfiger fra?

  Tøjmærket startede og bliver stadig designet i USA. Den første herrekollektion blev udsendt i 1992, men i dag bliver det populære brand solgt over hele verden.

  Hvorfor er Tommy Hilfiger populært?

  Det amerikanske brand er klassisk, tidløs og stilfuldt. Derfor passer jeres styles ind i alles garderobe, og kan være populært i flere sæsoner. Der er kort sagt noget til enhver blandt det populære brand.

  Hvordan er Tommy Hilfiger i størrelsen?

  Vi anbefaler at du vælger den størrelse, som du normalt bruger. Hvis du dog er lidt i tvivl om hvilken størrelse, som du skal bruge, så kan du tage et kig på vores størrelsesguide her.

  Tommy Hilfiger

  Det er cool, det er amerikansk og det er klassisk. Disse ord danner tilsammen essensen af det amerikanske tøjbrand, hvis design er præget af signaturfarverne hvid, blå og rød. Designeren bag succesen, der altid har været kendt for sin casual og klassiske tilgangsvinkel til tøjdesign, udtaler selv: ”We are not trendy. We have style”. Og bedre kan det vist ikke siges. Der er her tale om et brand, som på ingen måde jagter eller lader sig diktere af de mainstream modetendenser og trends, men snarere design, som kan hænge i skabet sæson efter sæson, som Tommy Hilfiger strik, der kan bruges både til hverdag, job og fest. Inspireret af klassisk amerikansk stil, tilsat et gran af coolness, skaber de kollektioner, som kan bæres af moderne mænd i alle aldre.

  Vi har alt til den moderne mand i Tommy Hilfiger t-shirt og Tommy Hilfiger skjorte

  'Tommy Hilfiger vil inden længe dominere mandemoden', sådan proklamerede en Billboard reklame på Times Square i New York i slut 80'erne. Det viste sig at holde stik, og siden da har det amerikanske brands velkendte trefarvede pallet redet på en tilsyneladende endeløs bølge af succes. Den første kollektion kom indtog modeverdenen i 1984, og siden har brandet udviklet sig til et verdensnavn af dimensioner. Den klassiske og ukomplicerede stil har mange tilhængere verden over, og tøjet bliver flittigt båret af stjerner som Leonardo Dicaprio, Mick Jagger, David Bowie og Lenny Kravitz. Trods den kendte fanskare, har designerens primære ambition dog altid været at kreere kollektioner til den helt almindelige mand, som ønsker en sikker og klassisk stil af god kvalitet, som oven i købet er til at betale. Det er en af hovedårsagerne til at Tommy Hilfiger t-shirts er blevet et must-have for enhver mand. Hos Kaufmann finder du et breds udvalg af Tommy Hilfiger tøj. Se bl.a. vores store udvalg af Tommy Hilfiger bukser, så du kan iføre dig selv et par kvalitetsbukser i moderne stil.

  Stort udvalg af Tommy Hilfiger jakker og Tommy Hilfiger sko

  Spørger man designeren bag det succesrige modehus, så er det ikke en ekstra fancy knap på Tommy Hilfiger skjorten eller en skæv lomme på buksen, som skal sælge, men derimod en overordnet tidløs, stilfuld og klassisk stil, som har potentiale til at blive en hver mands favorit. Udover de mange klassiske styles som Tommy Hilfiger polo-shirts, Tommy Hilfiger jakker, strømper, sweatshirts og blazer, så designer brandet også et stort sortiment af accessories til at fuldende stilen. Det drejer sig blandt andet om Tommy Hilfiger sko, sokker, undertøj, halstørklæde, hue og caps.

  Køb Tommy Hilfiger online hos Kaufmann.dk

  Med blandt andet mærkerne Tommy Hilfiger, Sport og Denim er der i de forskellige tøjlinjer nok at vælge imellem for både forretningsmanden, sportsentusiasten og drengerøven. Tøjet med det rektangulære flaglignende logo er klassisk og moderne på én og samme tid – altid med et snert af de velkendte favoritter rød, hvid og blå, som går igen i alle designs. Kollektionernes kvalitetsbevidste og klassiske udgangspunkt er garantien for, at de forskellige styles kan bruges mange år frem i tiden. Netop disse grunde har gjort, at vi hos Kaufmann.dk elsker det amerikanske brand og deres mange styles, og derfor har vi også samlet et bredt sortiment af deres forskellige styles som fx Tommy Hilfiger skjorter, Tommy Hilfiger sko, polo, jeans, strømper, bukser, t-shirts og meget mere – alt sammen til overkommelige priser og med en hurtig levering.