END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

PURPLE

PURPLE
PURPLE
PURPLE

PURPLE – Eksklusive jeans til herre

Designerne bag PURPLE havde et ønske om at løse et problem, som de selv havde oplevet, når de skulle finde de perfekte denim jeans til mænd. Derfor kan du være sikker på, at når du shopper bukser fra PURPLE, at der er tænkt over kvalitet, komfort og pasform. Brug dine PURPLE jeans med en skjorte til festlige begivenheder eller en sweatshirt til hverdag. Vi er glade for at have PURPLE på hylderne, det betyder nemlig, at vi har mulighed for at tilbyde vores kunder herretøj i høj kvalitet og eksklusivt design. Gå på opdagelse i vores store udvalg fra PURPLE til mænd.

Et unikt sammen samarbejde mellem venner og brancheveteraner

PURPLE blev grundlagt i 2017 af et kollektiv af venner, som havde et stort kendskab til branchen indenfor herremode. Tanken var at skabe et nyt brand, som havde den perfekte kombination af industrielt design, streetwear og luksusmode til den moderne mand. Den første kollektion som PURPLE lancerede var derfor denim til mænd. Derefter brugte designerne flere år på at rejse rundt i hele verden i forsøget på, at finde de perfekte produktionspartnere for at kunne tilbyde kunderne det absolutte bedste inden for denim. I dag er alle PURPLE jeans produceret i topkvalitet og innovativ design med unikke detaljer.

PURPLE jeans - Denim til den moderne mand

Denim jeans til mænd i den rette prisklasse kan både være simpelt og kompliceret på én og samme tid. Vi har alle oplevet en shopping tur i et stormagasin eller butik, hvor man kan finde et hav af vægge med jeans i forskellige pasformer og farver. Hvis du er på udkig efter jeans i høj kvalitet og en behagelige pasform, så er det ikke der, du finder det. Denim og innovation i pasformen, hardware og den unikke farve sker generelt på et højere designniveau, hvilket betyder at priserne stiger. PURPLE lægger i en højere prisklasse end så mange andre denimbrands, men når du shopper PURPLE jeans får du et par som holder sæson efter sæson. Der sker meget på bukserne fra PURPLE, derfor anbefaler vi at du sætter dem sammen med en enkel hvid t-shirt. 

Køb bukser, t-shirts og sweatshirts fra PURPLE online

En stilsikker t-shirts er nødvendig del i enhver mands garderobe, derfor har vi et stort udvalg af PURPLE t-shirts online. De populære t-shirts fra PURPLE er designet med grafiks print, som skiller sig ud fra mængden af andre t-shirts til herre. De passer perfekt til deres jeans, men hvis du ønsker et mere enkelt udtryk, så har vi et stort udvalg af jeans fra en masse populære brands, så du kan finde det par, som du er på udkig efter. Vi kommer ikke uden om de mange kolde måneder, hvor en lun sweatshirt er et must-have for at kunne holde varmen. Vi opdaterer løbende vores sortiment af PURPLE sweatshirts, så du kan finde den helt rigtige PURPLE sweatshirt ligegyldig hvilken sæson det er. Alle sweatshirts fra PURPLE passer perfekt til et par stilfulde bukser og et par smarte sneakers.