END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hvide T-shirts

  • 102 Varer fundet
  48 af 102 Produkter

  Den klassiske, hvide T-shirt

  Er du en stilbevidst mand, kan du ikke komme udenom at have en klassiske, hvid T-shirt til mænd i din garderobe. Klassikeren er vel nok den mest udbredte og ikoniske stykke tøj, mænd har og haft i deres garderobe gennem tiden. Den kan kombineres på et utal af måder med dit øvrige tøj, og uanset sammensætningen er den med til at give dig et sofistikeret look samtidig med, at du får et afslappet udtryk, der er meget eftertragtet i dag. Hvide T-shirts til mænd begrænser dig ikke kun til at vælge korte ærmer. Er det en køligere dag, kan er bluser med lange ærmer eller en denim skjorte over din t-shirt også med til at give dig et præsentabelt look. Det ikoniske stykke tøj er noget nær det stilreneste, du kan forestille dig. Derfor fungerer de både til en hverdag på kontoret eller mere festlige sammenhænge.

  Den klassiske farve passer til alt

  Med en hvid T-shirt til herrer får du et stykke tøj, du kan matche med stort set alt i din garderobe. De er ikke bare behagelige at have på, de ser også godt ud. Men det er vigtigt at følge nogle få, gyldne regler i forhold til brugen af den. For det første er det vigtigt at købe en tætsiddende, klassisk bluse, der kan bruges under skjorten. I den forbindelse er det også vigtigt at huske, at du altid skal købe en hvid T-shirt under hvide skjorter. Andre farver vil være for tydelige gennem skjorten. Den anden vigtige huskeregel er er, at hvis skjorten skal være knappet helt op til halsen, så skal du købe en trøje med en V-hals eller en dyb udskæring. Følger du disse få råd er du godt klædt på. Du kan også tage et kig på vores udvalg af undertrøjer, hvis det udelukkende er det, du skal bruge din t-shirt til.

  Blev udbredt under Anden Verdenskrig

  Det kan være svært at forestille sig, at den hvide T-shirt til mænd ikke altid har været en del af herregarderoben. Men det er faktisk sådan, det forholder sig. Det er første inden for de sidste årtier, at de generelt er blevet et modefænomen, som vi kender det i dag. De første tegn på en T-shirt kommer helt tilbage fra middelalderen. Her brugte man trøjen som undertøj, og det var lavet af flere forskellige materialer som eksempelvis linned, silke og uld. Men blusen med korte ærmer og rund hals i bomuld blev for alvor udbredt under Anden Verdenskrig, hvor amerikanerne havde dem på som undertrøje. Et par årtier senere havde både mænd og kvinder taget blusen med mange forskellige farver til sig. Den var specielt populær sammen med jeans, og vil du pifte outfittet lidt op, er en moderne bæltetaske det perfekte accessory.

  Stort udvalg af hvide T-shirts og god service

  Er du på udkig efter et stort udvalg af hvide T-shirt til herrer inden for forskellige brands, former og designs, er du kommet til det rette sted. Hos Kaufmann finder du et stort udvalg, og vi har helt sikkert noget, der passer dig og din garderobe. Vi følger med i trends og den nyeste mode, så du er sikret det nyeste og bedste udvalg. Vi står klar med kompetent rådgivning, hvis du har spørgsmål til, hvad du kan style din hvide T-shirt til herrer med. Vi har stor erfaring med at hjælpe vores kunder til at blive stilbevidste.