END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

New Balance

New Balance
New Balance
New Balance

Spørgsmål og svar

Hvilket land kommer New Balance fra?

Det populære sneakers brand blev grundlagt i USA i 1906, og i dag manges første valg når det kommer til skovalg.

Er New Balance gode at gå i?

Skoene er generelt kendt for at være gode at gå i, men nogle modeller er bedre end andre. New Balance 530 er én af de mest populære modeller – både på grund af design, men også fordi at komforten er ekstra god i denne sko.

Hvordan er New Balance i størrelsen?

Deres sneakers er generelt størrelsestilsvarende, men der kan dog godt være lidt forskellige alt efter hvilken model man vælger. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi din KAUFMANN butik og prøve et par på.

New Balance sneakers – skabt til en sporty hverdag

Med et par friske New Balance sneakers til herre kan du skure helt op for dit aktivitetsniveau i hverdagen. Vi har et stort udvalg af funktionelle herresko, som du kan både kan få gavn af til din træning, eller når det går stærkt i en aktiv hverdag. Med den nyeste teknologi sørger de for, at du får den optimale beskyttelse og komfort, når du har dine sneakers på. New Balance sneakers til herre er designet med fleksible og behagelige materialer, og findes i et væld af farvekombinationer så du kan have et par sko til alle outfit i din garderobe. Find dine favorit sko blandt de nedtonede eller klassiske designs fra det populære sko og sneakers brand.

Kompromisløs kvalitet til både sports- og hverdagsbrug

Det populære sneakers brand har eksisteret siden 1906, og det er kun gået en vej siden for det amerikanske modebrand. I dag kan vi ikke tænke på sneakers, uden at brandet kommer frem i vores tanker. New Balance lykkedes altid med at forsyne os alle med komfortable og funktionelle sko, som enhver kan bruge både til sport- eller hverdagsbrug. Skoene forhandles i hele verden, og er et af verdens største brand inden for sneakers til mænd, og det er der flere grunde til. Deres tilsikre design og gode kvalitet er den perfekte kombination, når det kommer til sko og sneakers som skal passe til flere begivenheder. New Balance har i mange år været specialister indenfor træningssko, og denne funktionalitet er stadig kendetegnet i deres sneakers.

New Balance – den stilsikre sko til herre

Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller af sneakers fra New Balance, både de nyeste men også de klassiske, som aldrig går af mode. Hos Kaufmann finder du både New Balance 997 og New Balance 574 til herre i flere forskellige farvekombinationer. Du har også mulighed for at shoppe den populære New Balance 530, som er den perfekte herresko. New Balance 530 til herre kan både bruges sammen med et jeans til hverdag, eller med et sporty outfit når du skal ud at være aktiv. Skab det perfekte outfit med par New Balance 530 sneakers til mænd.

Køb dine New Balance sko og sneakers på Kaufmann.dk

Hos Kaufmann er vi stolte over at have New Balance på hylderne så vi kan tilbyde vores kunder sneakers i høj kvalitet. Vi opdaterer vores sortiment løbende – både med nye modeller i flere forskellige farver, så vi er sikre på at der er noget at finde til enhver smag. Der er ingen tvivl om, at du kan finde dit næste must have til garderoben, som du ikke burde undvære. New Balance er skabt til den moderne mand, og med et par herre sneakers er du garanteret komfort i høj kvalitet, som du vil nyde at have på hver dag. Hos Kaufmann sætter vi stor pris på vores kunder og du har altid muligheden for at blive guidet i vores butikker, som du kan finde over hele landet.