END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

HUGO

HUGO
HUGO
HUGO

HUGO

Her på siden finder du vores lækre udvalg af HUGO online. Det er en fremadstormende og vanvittigt trendy designer-linje fra Hugo Boss. Denne linje udmærker sig ved sine rene, enkle linjer og et moderigtigt og tidssvarende look, som appellerer kraftigt til den kræsne mand, der hverken ønsker at gå ned på design eller kvalitet. Med sine enkle snit og elegante stil henvender mærket sig desuden til dig, der har et ønske om at skabe din helt egen personlige stil. Du kan fx iklæde dig et par jeans og en t-shirt fra mærket og tilsætte et par sokker eller et halstørklæde i én af tidens mange farver. HUGO omfatter blandt andet t-shirt, jeans, skjorter, sko, boxershorts og polo, så du kan klæde dig på fra top til tå og inderst til yderst i dette eksklusive designertøj.

HUGO t-shirts til den kræsne mand

Designeren bag det populære tøjmærke er en af modehistoriens mest succesrige. Brand’et er fra Tyskland, hvor det blev grundlagt i 1923 i den tyske by Metzingen. Denne tøjlinje opfattes som deres trend-brand, der fortolker avantgarde design. Kollektionerne indeholder rene linjer, det moderigtige look og innovative looks. Det er trendsættende og ofte på forkant med moden – både hvad angår design og materialevalg og –sammensætning. Derfor er netop denne tøjlinje på rekordtid blevet utrolig populær hos især den mere kræsne målgruppe. Tøjet er ideelt både til dig, der ønsker en enkelt og elegant stil – eller dig, der ønsker at skabe dit eget personlige touch med farvet tilbehør. Med dette mærke kan alt lade sig gøre.

Køb HUGO modetøj online lige her

På trods af økonomiske kriser i tekstilindustrien, bl.a. den i slutningen af 1920’erne, lykkedes det brandet at holde gang i mode-maskineriet, og det tyske modehus er i dag et ikon inden for modeverdenen – velrepræsenteret inden for både kvinde- og herremode. I Kaufmann er flere af de mange sub-brands repræsenteret, herunder netop denne tøjlinje. Derfor findes der her på siden et nøje udvalgt sortiment, der blandt andet rummer HUGO vest, sko, habit, blazer, polo, t-shirt og meget mere. Så udforsk endelig siden og lad dig inspirere af de mange enestående designs. Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Høj kvalitet og god pasform

Der hersker ingen tvivl om, at der er tale om et luksuriøst og enkelt design, men herudover tilbyder denne trendsættende tøjlinje også en rigtig høj kvalitet. Det være sig gældende for alt lige fra HUGO jeans og vest til t-shirt, habit og polo – ja, kort sagt alt i deres kollektioner. Du er altid garanteret, at der ikke er gået på kompromis med hverken materialevalg, -behandling eller produktion. Desuden er der i designet også taget højde for den moderne mands form og figur, hvorfor pasformen i den grad er tilgodeset. Farvevalget er enkelt og diskret, og er derfor ideelt til både en dag på jobbet, en tur i byen eller et helt tredje formål.