END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaar
Bruuns Bazaar
Bruuns Bazaar
   • 0 Varer fundet

     Bruuns Bazaar – Dansk mode i høj kvalitet

     Bruuns Bazaar er et brand, som formår at skabe stilsikkert og enkelt tøj, som passer ind i enhver mands garderobe. Ligegyldig om du er på udkig efter sweatshirts, jakker, bukser eller t-shirts, så kan du være sikker på at finde et stort udvalg fra Bruuns Bazaar. Hos Kaufmann er vi stolte over at det have danske brands på hylderne, og det er ikke nogen undtagelse med Bruuns Bazaar og vi synes helt bestemt at du skal opleve deres tøj til mænd. Du har altid mulighed for at opdatere din garderobe med de nyeste nyheder inden for herretøj.

     Med Bruuns Bazaar skjorter er du klædt på til enhver anledning

     Hvis du er på udkig efter din næste herre skjorte, så anbefaler vi dig, at du tager et ekstra kig på skjorterne fra Bruuns Bazaar. Der er ingen tvivl om at det danske brand altid leverer skjorter i en høj kvalitet med fokus på design og pasform, så du både kan føle sig tilpas og stilet på samme tid. Du kan altid finde kortærmet skjorter til de lune sommerdage til et par shorts. En anden mulighed kan være at sammensætte de klassiske skjorter til dine favorit jeans til en festlig begivenhed. Valget er dit, men med en Bruuns Bazaar skjorte går du aldrig galt i byen. Du kan være sikker på, at du får noget af det bedste inden for dansk design. Oplev vores store udvalg af Bruuns Bazaar skjorter til herre online.

     Fantastiske priser gennem tiden

     Brødrene Bruun og chefdesigneren Lene Borgaard lancerede det danske brand, Bruuns Bazaar, tilbage i 1994 i København. Siden har det danske brand også nået nye højder i udlandet, og vundet mange internationale priser for deres arbejde med design. Senest i år 2013, hvor virksomhedens chefdesigneren vandt en Elle Style Award pris for årets bedste designer. I dag bliver Bruuns Bazaar forhandlet i mere end 20 lande, og har 20 af deres egne butikker i hele Skandinavien. De minimalistiske og stilfulde skjorter og bukser passer perfekt ind i den klassiske skandinaviske stil og garderobe. Du kan både bruge Bruun Bazaar skjorterne lukket eller åben til en hvid t-shirt, som giver et mere afslappet look.

     Køb Bruuns Bazaar til herre online

     Du kan altid finde et stort udvalg af Bruuns Bazaar til herre online hos Kaufmann.dk, og vi opdaterer vores sortiment løbende. Derfor kan du altid være sikker på at have det bedste udvalg af herremode fra de bedste danske brands. Den danske virksomhed har et stort fokus på kvaliteten i deres materialer, og derfor kan du altid være sikker på, at dit næste køb fra Bruuns Bazaar holder i flere sæsoner. Ligegyldig om du vælger en Bruuns Bazaar skjorte eller et par Bruuns Bazaar bukser. Hvis der ikke var noget, som faldt i din smag, så er du altid velkommen til at komme forbi én af vores mange butikker, som du finder over hele landet. Her står vores venlige og dygtige personale altid klar til at hjælpe og guide dig efter dine ønsker.