Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Boss x Porsche | Kvalitet & design

To af Tysklands mest ikoniske brands har slået kludene sammen. Porsches sportsbiler og Hugo Boss tøjdesign klæder hinanden til perfektion. Og 2021-kollektionen har fundet sin inspiration i såvel æstetikken som bilernes designsprog. Det er præcision, kontrol og selvtillid, der definerer designet og bæredygtighed. Af Claus Vesterager Martinus
BOSS x Porsche
BOSS x Porsche capsulekollektionen 2021 er i et afdæmpet farvevalg, der matcher både farve og design på de ikoniske sportsbiler.

Kan en fuldblodssportsbil være bæredygtig? Kan et tøjbrand som BOSS? Tja, én ting er i hvert fald sikker: Der er ingen let vej frem mod en mere klimavenlig bil. Endsige et moderigtigt outfit. Det kræver, at man på alle områder er i stand til at stå på mål for løsningerne, der både skal være innovative og holde til en eksamen i virkelighedens verden.

Små 40 kilometer syd for Porsches hovedkvarter på Porscheplatz 1, D-70435 Stuttgart ligger en anden ikonisk tysk designvirksomhed: HUGO BOSS. Og de sidste fem sæsoner har BOSS haft ansvaret for at stå for påklædningen af Porsches racingteams. Både uden for og på banen.

Og begge virksomheder forsøger at finde løsninger på tidens udfordringer. Derfor er det heller ikke underligt, at Porsche X BOSS capsule-kollektionen bliver præsenteret sammen med et af Porsches nyeste skud på stammen: den 100 pct. elektriske Porsche Taycan.

HUGO BOSS-koncernen har selv slået ind på en kurs, hvor bæredygtighed spiller en afgørende rolle, når nye kollektioner sendes på gaden. Først og fremmest er det et langsigtet mål at halvere koncernens CO2-udslip senest i 2030. Det endelige mål er at blive fuldstændig klimaneutral i 2050.

BOSS x Porsche

BOSS-kollektion afspejler bilens skønhed

På samme måde som Porsche skaber elegance og kraft i deres sportsbiler, leverer HUGO BOSS skræddersyet ekspertise til en casual tøj-kollektion, hvis udtryk er præget af præcision, kontrol og selvtillid. I 2021-kollektionen er der tale om elegante detaljer som kurvede sømme og en farveskala, der matcher Porsches farver. Det handler om overtøj, der er konstrueret med samme præcision som sportsbilerne, velvalgte kontrastfarver på ærmerne på strikvarer og poloshirts.

Uanset om der er tale om bomberjakken i læder, skjorter, polo-shirts eller jeans, er der tale om et perfekt match, hvad enten det skal være casual eller mere formelt. Og under alle omstændigheder matcher det i særdeleshed bilen, hvis du stiger ind i en Porsche Taycan anno 2021. Farvevalget er afdæmpet holdt i sorte, hvide og grå toner, der brydes af en energisk blå kontrast.

BOSS x Porsche

Også Esport

Netop innovation og klimavenlig produktion spiller i dag en afgørende rolle for HUGO BOSS og Porsche. Det er også grunden til, at samarbejdet nu er udvidet, så også den nye Porsche Esports Carrera Cup Denmark er omfattet.

Esportsserien er et – tør man sige – miljøvenligt racerløb, der udelukkende foregår i en digital verden. Ikke desto mindre har disse virtuelle løb fået status af at være det officielle danske motorsportsmesterskab under Dansk Automobil Sports Union og Danmarks Idræts Forbund. Og nu i en mere velklædt udgave. Selvom Porsche og HUGO BOSS måske nok matcher hinanden i forhold til stil og design, er der næppe noget til hinder for at berige garderoben med Porsche x BOSS-kollektionen, såfremt der ikke står en Porsche i garagen.

BOSS x Porsche
Porsche Taycan er en 100 pct. elektrisk sportsbil, der er koncernens bud på en bæredygtig og innovativ teknologi.