Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Staff Pick Fall '22

Kvalitet og flotte detaljer. Det er sådan Mark Elkjær har valgt sit efterårsoutfit. Minimalistisk og klassisk. Til daglig arbejder han i KAUFMANN Rødovre, hvor han med sikker hånd hjælper kunder til at vælge de outfits, der matcher deres ønsker til perfektion. Af Claus Vesterager Martinus.
Staff Picks September

Det perfekte match

Efteråret byder både på stille solskinsdage og blæst med regn og rusk. Der har også været udgangspunktet, da Mark Elkjær fra Kaufmann Rødovre blev bedt om at komme med sit bud på et efterårs outfit. Hans Staff Pick Fall ’22 er et perfekt match mellem hensynet til et omskifteligt vejrlig og ønsket om at udstråle overskud og elegance.

Hans først valg er en klassisk grå jakke fra BOSS. Med både revers og en slids i ryggen, er den et mesterligt eksempel på et klassisk og næsten minimalistisk design. En flot jakke der går godt sammen med såvel jeans som skræddersyede bukser.

Under jakken har han valgt en trøje med lynlås i halsen. En detalje som Mark Elkjær sætter pris på: ”Lynes den helt op, er det med til at holde varmen på en blæsende efterårsdag. Lynes den ned, er den med til at give finesse og vise den lækre skjorte,” fortæller han. Men det er måske den lille læder-flap på lynlåsen, han sætter mest pris. For han er en mand, der går op i detaljerne.

Både striktrøjen i navy og skjorten er fra det danske modehus Sand of Copenhagen.

Bukserne og skoene er fra Tiger Of Sweden, hvor designet og stilen er holdt i et elegant og enkelt look med sans for detaljer og kvalitet.

”Jeg går meget op i, at kvaliteten i mine outfits skal være i orden. Derfor går jeg primært efter anerkendte brands. Jeg kan godt lide at gøre noget ekstra ud af min påklædning. Der skal ikke meget til. Som regel fokuserer jeg på tøj, der kan matches så det kan bruges i forskellige sammenhænge. Og så er det vigtigt med de små detaljer. Det er lige dét, der giver lidt ekstra. Det der fuldender et perfekt,” slutter Mark Elkjær

Staff Picks September