Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Casual fit til onlinemødet

Den aktuelle coronasituation har påvirket folks liv rundt i hele i verdenen og især vores måde at arbejde på. Onlinemødet er blevet en stor del af vores hverdag, så vi stadig har mulighed for at ”mødes” og holde fast i kommunikationen på tværs af afdelinger og med samarbejdspartnere. Derfor har vi lavet en miniguide til det perfekte møde og samlet lidt inspiration til din påklædning.
Kaufmann outfit til hjemmekontoret

Selvom det måske er fristende at arbejde i din yndlings-sweatshirt hele dagen, eller bare gå rundt i joggingtøj, når du alligevel ikke skal ud af huset og kun er på online, skal du overveje at bære professionelt påklædning til alle onlinemøder, du deltager i. Inden vi starter med påklædningen, har vi samlet et par gode råd til det perfekte møde herunder:

  • Vær klar til tiden.

Det burde være standard til ethvert møde at være klar til tiden, men til et online møde, er det især vigtigt. Flere sidder bag klar i skærm og venter på at man kan starte og mulighederne for at snakke om andre ting end agendaen, er mere besværligt når man ikke er fysisk til stede.

  • Sørg for at teste din teknologi, så du ved alt virker som det skal.

En del af at starte til tiden er, at der er styr på teknikken. Sørg for at du er klar fra start og test kameravinklen, lys, m.m. Det er vigtigt dit kamera er placeret, så du har let ved at kigge lige ind i det og derved virker mere nærværende for dem der kigger på dig. Du skal sørge for at side i modlys og ikke have lys bagfra, da det gør at du bliver utydelig at se på billedet. Selv om du sidder derhjemme i køkkenet eller ude i trappeopgangen hvor der er mest ro, så kan du gøre meget for at din baggrund ikke kommer til at tiltrække sig for megen opmærksomhed. Flyt evt. lidt om på tingene, eller fjern det der giver billedet ubalance.

  • Vær nærværende og hold dig til agendaen der er lagt for mødet.

Det virker uhøfligt at multitasker under et onlinemøde. Vi kan alle havne på dårlige onlinemøder, men det er ingen undskyldning for at begynde at arbejde på sine andre opgaver samtidig. Sørg for at slukke for din telefon og vær aktivt deltagende på mødet, ellers er du selv med til at gøre mødet dårligere end det ellers er. Hold dig til agendaen, så mødet bliver koncentreret og alle deltagere får mest muligt ud af det.

Kaufmann tøj til hjemmekontoret

Som nævnt tidligere, så kan det være fristende at iklæde sig noget behageligt tøj, når man alligevel ”bare” er derhjemme. Men inden du gør det, så bemærk hvor professionel du egentlig selv føler dig i det outfit. Selvom det er online, skal vi huske på at vores påklædning stadig signalerer hvem vi er og hvilken tilgang vi har til mødet. Derfor har vi samlet lidt forslag til et casual online møde, som både er behageligt men også udstråler professionalisme.

Første outfit tager udgangspunkt i at du arbejder hjemmefra og går derfor ikke på kompromis med komfort. Det består af en Tiger of Sweden overshirt, der kan fungere som et alternativ til en blazer i et mere casual outfit. Under den er en ensfarvet NN07 kortærmet skjorte der er lavet af garnindfarvet moulinelinned fra den italienske producent Andreazza & Castelli. Disse to overdele er kombineret med et par hyperflex jeans fra Replay.

Hele outfittet er i pasforme og kvaliteter, hvor der er stor bevægelsesfrihed, men som fungerer med et mere professionelt look til et online møde, i forhold til dit normale ”hjemmeoutfit”.

Kaufmann tøj til hjemmekontoret

Det andet outfit vi har valgt, er mere gældende hvis du er på farten og tager et møde via telefonen eller på din ”go to” kaffebar. Her har vi valgt en mellemlang jakke i vandtæt materiale, der er foret med dobbeltlaget stretch polyester. Indenunder den, er en stribet letvægtsskjorte der er fremstillet af TENCEL*. Begge items er fra NN07. Bukserne er et par chinos fra BOSS og skoene er et par hvide sneaks fra Tiger of Sweden.

Begge outfits er neutrale men stadig med masser personlighed der viser en sikkerhed i tankerne bag. *TENCEL er et bæredygtigt alternativ udvundet af træmasse, og ved produktion genanvendes 99% af opløsningsmiddel og spildevand.