Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Cristiano Ronaldo's fantastiske bilpark

CRISTIANO RONALDO HAR FORMENTLIG RÅD TIL DET MESTE, som han måtte ønske at eje. Og er der noget, han går op i, er det SMARTE OG HURTIGE BILER. AF LAURIDS BERTELSEN FOTO: GETTY IMAGES

Han tjener stadig så mange penge, at det formentlig er svært at finde nye måder at bruge dem på. Cristiano Ronaldo har investeret i luksusejendomme i Madrid, en kæmpevilla på Madeira samt to penthouselejligheder i Lissabon. Desuden vil rygter vide, at han betaler sin samlever, Georgina Rodriguez, over 700.000 kr. om måneden i ’lommepenge’.

Men er der én ting, der kan få ham til at åbne tegnebogen, ja, så er det biler. Smarte biler. Hurtige. Og dyre.

For et par år siden udvidede han sin samling af superbiler med en Bugatti Centodieci. Et monster, der stod ham i næsten 70 millioner kroner. En bil med 1.600 hk, der angiveligt leverer en topfart på 380 km/t. Naturligvis har han også fået broderet sit personlige logo – CR7 – på nakkestøtterne. Cristiano Ronaldo er med denne bil blevet medlem af en lille eksklusiv Bugatti-klub: Kun ni andre i hele verden er så heldige – og rige – at de ejer en tilsvarende bil.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo elsker hurtige og dyre biler.

Det er ikke den eneste Bugatti, som han har holdende i sin garage. Der er også blevet plads til både en Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse og en Bugatti Chiron.

I det hele taget er han ikke kræsen, hvad angår dyre og eksklusive biler: Han ejer en fantastisk Ferrari Monza, en Lamborghini Aventador, en Rolls-Royce Cullinan … og sådan kunne man blive ved. For garagen rummer over 20 luksusbiler. Og en af de seneste var faktisk en fødselsdagsgave fra hans samlever: en Mercedes G-Wagon Brabus med en prisseddel på over fem millioner kroner. En ganske fin fødselsdagsgave. Men måske passende til en mand, der har en endog meget ekstravagant smag, hvad angår biler.

Så mon ikke hans nye villa i Quinta da Marinha lidt uden for Lissabon til næsten 160 millioner kroner også er opført med en passende garage, der kan rumme hans mange biler?

Cristiano Ronaldo
BUGATTI CENTODIECI. ET MONSTER, DER STOD HAM I NÆSTEN 70 MILLIONER KRONER.