Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Europæisk Kulturhovedstad

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Som et af de mest ambitiøse og prestigefyldte kulturprojekter i nyere tid gives denne titel til to byer i to europæiske lande hvert år. Ud over Aarhus er det Pafos på Cypern, som er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Hver Europæisk Kulturhovedstad præsenterer et program, der varer hele året, med specielle udstillinger, forestillinger og sammenkomster, som involverer lokale, nationale og internationale part¬nerskaber og samarbejder med vægt på kvalitet og deltagelse. Formålet er at stille skarpt på den europæiske kulturs rigdom og mangfoldighed samt at fremhæve de kulturelle ligheder og fremme en større fælles forståelse mellem borgere i Europa.

Aarhus 2017

Aarhus 2017 handler i høj grad om involvering – forskellige tiltag har indtil videre involveret mere end 10.000 mennesker fra hele regionen, og Aarhus 2017 fortsætter med at skabe initiativer, hvor borgere og lokale iværksættere kan engagere sig, deltage og være med til at skabe. Mere end noget andet, handler Aarhus 2017 om at gentænke: Let’s Rethink signalerer, at Aarhus 2017 vil omdanne Region Midtjylland til et kulturelt laboratorium, hvor alternative løsninger kan spire og gro.

Hos KAUFMANN er vi stolte over at være partner i Aarhus 2017 som Europæisk Kulturhovedstad i hele 2017. Det betyder blandt andet, at vi bidrager til etableringen af en lang række lokale projekter i løbet af året. Som partner deler vi de grundlæggende værdier om at skabe involverende initiativer og undervejs værne om bæredygtighed, demokrati og mangfoldighed. Med afsæt i det overordnede tema ’Let’s Rethink’ støtter vi Fonden Aarhus 2017 i at gentænke nuværende konventioner for kunst og kultur; til at styrke vores fælles identitet i regionen, til at opbygge, opleve og deltage i kulturaktiviteter af høj kvalitet; til at ændre spillets regler.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores partnerskab med Aarhus 2017 og de mange forskellige projekter, kan du læse mere her: www.aarhus2017.dk