SALE - Spar op til 50% lige nu - Klik her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
SALE - Spar op til 50% lige nu - Klik her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Altid 14 dages returret

Klæd dig på til julefrokosten

Julefrokosterne er lige om hjørnet og udover samvær med venner, kollegaer eller familie, gælder det også at du skal have styr på outfittet. Det bedste outfit, er uden tvivl det du føler dig bedst tilpas i, men selvom der ikke er en formel dresscode, er en julefrokost en mulighed for at klæde dig ekstra fint på.

Vi har samlet nogle forskellige muligheder, som vi ser, som et godt julefrokostoutfit, både hvis du er til det helt fine, men også hvis du ønsker et mere casual outfit. Vi anbefaler at du gør dig nogle tanker inden du foretager dit køb, så du finder det outfit du føler dig bedst tilpas i. Men husk når det kommer til julefrokost, er det altid et godt udgangspunkt at tage et mere op klædt sæt på, end du plejer. 

Se udvalgte varer perfekte til at sammensætte det perfekte julefrokost outfit her

Dress for the Christmas party

Det klassiske med jakkesæt og slips

Det klassiske valg er et jakkesæt med skjorte og slips, her har vi valgt at tage udgangspunkt i et armygrønt sæt fra Tiger of sweden, hvis du ønsker et mere traditionelt, vil valget gå på et mørkeblåt eller sort jakkesæt. Hvis du vil nedtone det formelle look, kan du fjerne slipset og tage et par mørke chinos på til jakken. Tænk gerne flere muligheder ind når du køber et jakkesæt, så du også kan bruge det opdelt og derved få flere funktioner ud af det ene køb.

Se vores udvalg af habitter her

Dress for the Christmas party

Ingen jul uden strik

For et stilrent men mere casual look, har vi valgt at kombinere en kabelmønstret rullekrave strik, med en mønstret blazer jakke, der begge, er fra Sand Copenhagen. Begge dele kan bruges hver for sig og hvis du vil gøre outfittet lidt mere formelt, kan du tage en hvid skjorte under blazeren.

Se vores udvalg af strik her

Dress for the Christmas party

Alternativet til en blazer

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med fænomenet overshirt endnu, så er det i den grad på tide. Det er en af de beklædningsgenstande der kan løfte dit casual outfit til det næste niveau og et perfekt alternativ til en blazerjakke. Brug den med en skjorte eller en ensfarvet t-shirt, vi har valgt en fløjls Barbour overshirt kombineret med en ternet Barbour skjorte for et mere afslappet look, og en overshirt fra Sand Copenhagen med en ensfarvet hvid skjorte for et mere stilrent look. Mulighederne er mange med en overshirt og vi garanterer det er et køb, du ikke fortryder.

Se vores udvalg af overshirts her

Dress for the Christmas party

Vi håber vi har været med til at inspirere til dit julefrokost outfit og at du får dig nogle gode julefrokoster.