END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Inspiration til dette års julegaver

Julen nærmer sig, og alle ved, at ønsket om at være ude i god tid, ofte ender ud i man står den 23. december med sved på panden, for at få klaret de sidste julegaveindkøb. Men i år bliver det anderledes, du er allerede startet i god tid, ved at påbegynde læsningen af denne artikel og vi tror på at dette år, bliver året, hvor alt går op i en højere enhed.

Køb af julegaver er både hyggeligt og skræmmende på samme tid, men forberedelse er vejen frem til succes og derfor har vi samlet nogle af vores foretrukne gaveideer herunder, så du kan sidde i ro og finde ud af hvad du skal give i gave til dine nærmeste. Udover vores anbefalinger herunder, har vi også lavet en hel side med julegaver i alle prisklasser, som du kan finde her.

Inspiration till årets julklappar

Gaver til 300 kroner

Hvis dit gavebudget er på 300 kroner, har vi herunder samlet noget af vores fortrukne styles fra shoppen.

Et par bambus boxershorts fra Simple Socks, Bambusundertøj laves af økovenlig bambus, deri et lukket miljø nedbrydes og spindes til fine, bionedbrydelige fibre, der føles silkeblødt. Denne model er lavet i det rette miks af bambus, bomuld og elastan, der giver en behagelig struktur og er smidig hele dagen.

En basic t-shirt fra HUGO, En af de flotteste basic t-shirt, i flere forskellige farver. Hvilket giver dig mulighed, for at kombinere dem med stort set alt, bare vælg den farve der passer bedst.

Se alle gaver under 300,-

Inspiration till årets julklappar

Gaver mellem 300-600 kroner

Vi har en stor selektion af håndplukket bøger, såkaldte ”coffee table books”. Bøger der enten kan pynte i hjemmet, da de er visuelt flotte. Eller en bog der omhandler forskellige emner, som man kan fordybe sig i, de kolde vintermåneder.

Hvis du er på jagt efter en gave til manden der har alt, kan en JBS-morgenkåbe være den perfekte gave, en lækker morgenkåbe i en blød bomuldskvalitet med to lommer og bindebælte.

Se alle gaver mellem 300-600 kr.

Inspiration till årets julklappar

Gaver mellem 600-1000 kroner

Er budgettet højere end 600 kroner, kan vi anbefale et par nye sneaks. Vi har et stort udvalg af sneaks fra New Balance, der både passer til hverdag, men også et mere formelt look. En anden mulighed kan være en pung fra BOSS, en tidløs pung, der tilbyder lommer til kort, sedler og mønter. Med præget branding indvendigt og udvendigt er denne pung lavet i blødt læder med mikrokorn. Velegnet til at have med sig på farten

Se alle gaver mellem 600-1000 kr.

Vi håber læsningen her, har hjulpet dig med at finde nogle af dine julegaver, så du kan nyde dagene op til jul, i ro og fred. Hvis du stadig er i tvivl, så husk at vores personale, står klar til at hjælpe og inspirerer dig, ude i vores butikker. Du kan også kigge forbi vores online gaveshop.