SALE - Spar op til 50% lige nu - Klik her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
SALE - Spar op til 50% lige nu - Klik her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Altid 14 dages returret

Inspiration til dette års julegaver

Gaveshop

Julen nærmer sig, og alle ved, at ønsket om at være ude i god tid, ofte ender ud i man står den 23. december med sved på panden, for at få klaret de sidste julegaveindkøb. Men i år bliver det anderledes, du er allerede startet i god tid, ved at påbegynde læsningen af denne artikel og vi tror på at dette år, bliver året, hvor alt går op i en højere enhed.

Køb af julegaver er både hyggeligt og skræmmende på samme tid, men forberedelse er vejen frem til succes og derfor har vi samlet nogle af vores foretrukne gaveideer herunder, så du kan sidde i ro og finde ud af hvad du skal give i gave til dine nærmeste. Udover vores anbefalinger herunder, har vi også lavet en hel side med julegaver i alle prisklasser, som du kan finde her.

Boxershorts

Boxershorts fra Polo Ralph Lauren, 159783

Man kan ikke komme igennem en jul uden at møde boxershorts på ønskesedlen, det er ganske vis ikke den mest spændende gave, men ingen mand kan undvære et smart og moderigtigt sæt herreundertøj i en blød og lækker bomuldskvalitet – og allerhelst faktisk en ordentlig stak, så er der noget at tage på hver dag uden at skulle vaske tøj i døgndrift. Så her er en julegave som du er sikker på, at hvis den ikke kommer i gave, så er det en af de ting, der skal købes i starten af det nye år, så hvorfor ikke komme det ønske i forkøbet.

Se vores udvalg af undertøj her

Sand Strik

Rullekrave strik fra Sand Copenhagen, 173019

Fænomenet julestrik, er nærmest eksploderet de seneste par år, vi anbefaler dog man dropper de larmende mønstre og vælger en klassisk rullekrave strik, som denne fra Sand Copenhagen. En utrolig lækker kabelstrik der består af 48% uld, 30% viskose, 15% Nylon og 7 % Cashmere.

Se vores udvalg af strik her

Bruuns & Stengade skjorter

En herreskjorte har et hav af anvendelsesmuligheder, og derfor er den også et klart must-have for enhver mand og hans garderobe. Takket være den store alsidighed kan den nemlig bruges til både jeans, smoking og jakkesæt – og er ideel til både job, fest og fritid. Derfor vil det være gaven, som altid kan bruges for at få fornyelse i garderoben. Disse skjorter fra Bruuns & Stengade findes i mange forskellige variationer, fra en casual fløjs skjorte, eller ternet skovmandsskjorte, til en pæn klassisk lyseblå eller hvid skjorte.

Se vores udvalg af skjorter her

Boss Polo

Paddy polo fra BOSS

En herre polo eller to i skabet i forskellige farver er et klart musthave for enhver mand uanset alder! Disse shirts har nemlig den geniale egenskab, at de er perfekte til både formel og uformel brug. Paddy polo modellen fra BOSS, er en sikker vinder under juletræet, da der hvert år kommer i nye sæson farver. Så man næsten er sikker på, ikke at give en gave, der ligger i skabet i forvejen.

Se vores udvalg af poloer her

Vi håber læsningen her, har hjulpet dig med at finde nogle af dine julegaver, så du kan nyde dagene op til jul, i ro og fred. Hvis du stadig er i tvivl, så husk at vores personale, står klar til at hjælpe og inspirerer dig, ude i vores butikker. Du kan også kigge forbi vores online gaveshop.