Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

GUIDE TIL DIT ARBEJDSTØJ

VI HAR VALGT FIRE SMARTE OUTFITS til den professionelle mand i fire forskellige job.

Det er ikke mange år siden, at dresscoden på alle kontorer som udgangspunkt var jakkesæt og slips. Men 2 år med varierende hjemme- og kontorarbejde har accelereret en længerevarende trend mod en mere casual tilgang til den klassiske arbejdsuniform. Når der ikke længere er en universel dresscode, kan det være svært at definere det rette snit mellem erhvervets forventning til formelle krav og ens egne personlige præferencer. Vi har taget udgangspunkt i 4 arbejdssituationer og forsøgt at give vores bud på en tilpas og stilet arbejdsuniform.

Men husk: uanset hvilket job du har – eller drømmer om – skal dit tøjvalg afspejle din personlighed. Og fremfor alt være fra KAUFMANN 😉

Guide til dit arbejdstøj

1. Manden, der arbejder hjemme
Flere og flere har sin arbejdsbase hjemme. Med både skrivebord og lænestol. Her er grænserne for, hvad man kan tillade sig, kun bestemt af ens egen smag. Men derfor kan man jo godt klæde sig præsentabelt, så man ikke falder igennem i videokonferencen. Det, at klæde sig pænt på hjemmekontoret giver også mere energi og følelse af at være på arbejde. Sidder du i nattøj, så ender du hurtigere på sofaen med netflix i baggrunden.
Et godt bud på arbejdstøj til hjemmearbejdspladsen: en lækker Paddy Polo og sweatshirt med matchende (sweat)bukser fra BOSS Athleisure. Et rart og behageligt sæt, hvor poloshirten er med til at give et mere arbejdsrelateret look. Og så er der jo ingen, der forbyder dig at have et smukt habitjakke hængende i garderobeskabet, hvis behovet pludselig skulle opstå.

Find Paddy Poloen her 

Find Sweatpants her

Find Sweatshirten her

Guide til dit arbejdstøj

2. Den kreative mand på kontoret
Om du sidder foran computerskærmen dagen lang og programmerer, eller du er arkitekt og tegner nye huse, er for så vidt ikke så vigtigt. Arbejdsdagen består af ideudvikling og masser af kreativitet. Her er stilen afslappet, men må gerne udstråle din succes. På tegnestuer eller mediebureauer er der kun sjældent en egentlig dresscode. Her vægtes komfort og individuel stil. Vi mindes også Steve Jobs i jeans, turtleneck og hvide sneakers. Til information var det dog en Issey Miyake-shirt til 1.500 kr. På den kreative arbejdsplads er det derfor slet ikke usædvanligt med en sweatshirt. Men der er sweatshirts, og der er sweatshirts. Her er det kreative outfit fra C.P. Company. Den bløde, lækre sweatshirt, de praktiske sorte cargobukser og en sort overshirt, der snildt holder dig varm og tør på vej til den nærmeste kaffebar.

Find sweatshirten her

Find cargobukserne her 

Find overshirten her

Guide til dit arbejdstøj

3. Den klassiske finansmand
Når vi taler om banker og finanshuse – og sikkert også mange advokatfirmaer – er det nærmest bydende med en mere old school approach til påklædningen. Her arbejder folk, der lever med en strikt dresscode. Den sidste bastion i forsvaret for jakkesæt, hvid skjorte og slips. Men husk, det er totalbilledet, der tæller. Så det er også vigtigt, at skoene både matcher og er nypolerede.
Det betyder ikke, at der ikke er plads til en personlig stil, der let kan komme til udtryk gennem et smukt slips eller et klassisk dress watch, der ikke er så stort, at det ikke let glider op under skjortens manchet. Jakkesættet fra BOSS har et klassisk slankt snit. I en navy blue-farvetone giver det den moderne mand den nødvendige udstråling af troværdighed og professionalisme. Slipset er fra An Ivy, mens de cognacfarvede lædersko er fra Ahler.

Find blazer her

Find habitbukser her

Find slips her

Find lædersko her

Guide til dit arbejdstøj

4. Altid på farten
Forretningsrejsen kræver ofte en kuffert fyldt med både jakkesæt og rejsetøj. Begge dele skal naturligvis være komfortable. Men rejsetøjet må gerne være en smule mere casual og rart. Man skal jo ikke falde helt igennem, blot fordi flysædet har krøllet bukser og jakke. En fleksibel hverdag er en udfordring, hvor arbejdet skal mikses med møder, computertid og måske en forretningsfrokost. Og så skal vi jo også hente og bringe børnene. Alt i alt lidt af en udfordring for garderoben. Vi har valgt et travel outfit, der både ser godt ud og er yderst behageligt. Det består af navyblå bukser fra Les Deux med en klassisk oxfordskjorte. Desuden en NN07 overshirt i mørk navy og en lys sandfarvet cottoncoat fra Tiger of Sweden. Klassisk, enkelt og stilfuldt.

Find bukserne her

Find skjorten her

Find overshirten her

Find cottoncoat her