Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Det klassiske overgangsoutfit

Det klassiske overgangsoutfit

Sommeren er lige om hjørnet, og vi længes efter den. Vintergarderoben er pakket væk og der er plads til at erhverve dig de nyeste sweatshirts, hættetrøjer og pullovers, så du er klædt godt på til den kommende sæson. Da vejret i Danmark kan være meget svingende, er det essentielt at have lag på lag, så man selv kan regulere sit outfit, i forhold til temperaturen.

I denne guide har vi valgt at tage udgangspunkt i det klassiske outfit, for selvom det gode vejr er på vej, kan man stadig være velklædt, selv på de varmeste sommerdage.

Det klassiske overgangsoutfit

Klassisk herretøj med et twist 

Det første outfit består af bukser fra Sand Copenhagen, modellen er tilgængelig i fire farver og lavet i et yderst blødt stretch materiale, som giver dig en let buks der kan fungere hen over hele sommeren. Materialevalget i ens påklædning kan have en stor betydning i forhold til komforten de helt varme dage, derfor har vi valgt, at fremhæve nogle af de mest populære hør skjorter og blazer. Hør, er et produkt der deler vandende, men det er et essentielt sommerprodukt, begge styles er fra Sand Copenhagen.

Hvis du er nysgerrig på hvilke egenskaber hør har, kan du læse en vores tidligere artikel om materialet her.

Vores twist til dette klassiske outfit, er en sporty overgangsjakke fra Allan Clark. En stilren jakke der passer til ethvert outfit. Tag den udover blazeren de køligere eller regnfulde dage, eller til de sene sommeraftener.

Klassisk med et twist

Klassisk med et twist

Get the look
<
>
Det klassiske overgangsoutfit

Moderne tøj til hverdag eller fest

Vores andet outfit er bygget op omkring lag på lag og kan styles op eller ned i forhold til temperatur. Det kan fungere til en dag på kontoret eller en aften ud og spise. Bukserne er et par klassiske sandfarvet chinos, dertil har vi valgt en stribet t-shirt, der giver lidt spil til et ellers meget neutralt outfit.

Udover t-shirten har vi en overshirt, hvis du ikke har stiftet bekendtskab med overshirt fænomenet endnu, så er det i den grad på tide. Det er en af de beklædningsgenstande der kan løfte dit casual outfit til det næste niveau.

Til slut har vi en klassisk frakke, en frakke er et must-have i enhver mands garderobe, herrefrakken kan bæres med alt fra afslappet tøj, hoodies og sweatpants, til støvler, skjorter, chinos og så videre.

Hele outfittet er fra NN07