Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023

De julegaver du ikke fik

Ens ønsker til juleaften bliver desværre ikke altid opfyldt, hvilket betyder at du selv skal frem med pengepungen. Tit er de ting man har ønsket sig mest også lidt dyrere, end den gennemsnitlige julegave. Derfor er den kloge mands beslutning at holde øje med vinterudsalget, og hvad er det så man egentlig skal holde udkig efter? Svaret er basisvarer.

Basisvarer er de beklædningsgenstande, vi går mest med, og som går til et større udvalg af outfits. Tøjet bør være af god kvalitet, da det derved vil vise sig at være en bedre investering i det lange løb, end hvis du køber lavere kvalitet til en lavere pris. Vi vil guide dig til at købe de bedste og mest tidsløse basisvarer, så du ikke skal frem med pengepungen igen lige foreløbig.

Parajumpers jakke

Den første basisvare vil i disse kolde vinter- og de kommende forårsmåneder være en jakke. Med en jakke i høj kvalitet, er der ikke behov for at skifte ud hvert år. Her er det optimale valg en dunjakke, der kan holde dig varm. Anbefalingen vil være en Ugo Down Jacket fra Parajumpers, der både er alsidig, cool og fås i mange farver – den kan derfor bæres til næsten alle outfits.

Hvis ønsket er et mere klassisk og elegant herrelook, så er trenchcoaten det ideelle valg. Den går perfekt med enhver moderne trenchcoat, og resulterer i at du altid har muligheden for at ligne dit bedste. Klevis Trenchcoat fra Allan Clark er tidsløs, stilfuld og går blandt andet med de fleste typer bukser, samt elegante støvler eller sneaks.

Se hele vores udvalg af jakker her

Tommy Hilfiger Strik

Under en stilet jakke, er der behov for en af de lækreste sweaters til mænd, nemlig kashmirtrøjen. Det er på høje tide at prøve en trøje i kashmir, hvis du ikke har prøvet det før. Det er den mest behagelige måde at være velklædt på, grundet blandingen af komfort og luksus, der virkelig er pængene værd. Derudover er kashmir fantastisk til at regulere temperatur skift og varme alt efter behov, hvilket kombineret med det ovenstående, gør kashmir til et af de mest eftertragtede materialer på markedet. En kashmirsweater fra Tommy Hilfiger er et klassisk valg.

Se hele vores udvalg af striktrøjer her

C.P. Company overshirt

Skjorter går aldrig af mode. Aldrig. Skjorter er all around en essentiel basisvare til garderoben. Du kan have ærmerne kan være rullet op, knappet op med en t-shirt under eller eventuelt under en kashmirtrøje, for at se ekstra stilet ud. Som en mere streetstyle orienteret anbefaling har vi Garbadine Shirt fra C.P. Company. Lækkert materiale samt et allround cool look, gør den til en fantastisk skjorte.

Se hele vores udvalg er skjorter her

Endnu en af de allervigtigste basisvarer er selvfølgelig t-shirts. Uanset årstid er t-shirts af høj kvalitet, et af de bedste køb du kan gøre. Forskellen mellem en lavkvalitets t-shirt og en af høj kvalitet, er betydelig, både på udseendet af trøjen og slitagemæssigt. Med en 3-pak af crew neck t-shirts fra BOSS, har du en blanding af det perfekte fit og mængden af kvalitetstrøjer.

Se hele vores udvalg af t-shirts her

Boss T-shirts

Sidst men ikke mindst, kan vi ej forglemme et klassisk par joggingbukser. Til når der er koldt og humøret er afslappet, eller til en tømmermænds dag, så er et par gode joggingbukser en essentiel del af enhver garderobe. Basisfarven er helt ideelt set grå, men fås i mange gode alternative farver. Et super valg af joggingbukser, der ikke efterlader dig med en lyst til at købe andre par, er Classic Sweatpants fra Polo. En kombination af kvalitet og komfort, gør dem til det perfekte par.

Se hele vores udvalg af sweatpants her