END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

De julegaver du ikke fik

Ens ønsker til juleaften bliver desværre ikke altid opfyldt, hvilket betyder at du selv skal frem med pengepungen. Tit er de ting man har ønsket sig mest også lidt dyrere, end den gennemsnitlige julegave. Derfor er den kloge mands beslutning at holde øje med vinterudsalget, og hvad er det så man egentlig skal holde udkig efter? Svaret er basisvarer.

Basisvarer er de beklædningsgenstande, vi går mest med, og som går til et større udvalg af outfits. Tøjet bør være af god kvalitet, da det derved vil vise sig at være en bedre investering i det lange løb, end hvis du køber lavere kvalitet til en lavere pris. Vi vil guide dig til at købe de bedste og mest tids løse basisvarer, så du ikke skal frem med pengepungen igen lige foreløbig.

De julegaver du ikke fik

Til de kolde vinter- og de kommende forårsmåneder er der en klassiker som aldrig går af mode. Barbours Ashby waxed-jakke, en vokset bomuldsjakke inspireret af engelsk jagtstil og militærlook. Jakken er coated med voks, hvilket gør den ideel til de fleste sæsoner, da den er modstandsdygtig overfor vind og vejr.

En af de mest essentielle produkter til de kolde måneder er en striktrøje. En god striktrøje, som du kan bruge til alt og der kan holde dig varm. Vælg en som du kan bruge både over en skjorte og en t-shirt, som gør den mere alsidig.

Se hele vores udvalg af striktrøjer her

De julegaver du ikke fik

Skjorter går aldrig af mode. Aldrig. Skjorter er all around en essentiel basisvare til garderoben. Du kan have ærmerne kan være rullet op, knappet op med en t-shirt under eller eventuelt under en kashmirtrøje, for at se ekstra stilet ud. Som en mere streetstyle orienteret anbefaling har vi Nylon overshirt fra C.P. Company. Lækkert materiale samt et allround cool look, gør den til en fantastisk skjorte.

Se hele vores udvalg er skjorter her

De julegaver du ikke fik

Fik du ikke købt dit nye jakkesæt til efterårets julefrokoster, er der nu en god mulighed for at finde et jakkesæt til nytåret. Eller forny garderoben med et du kan bruge igennem hele foråret. Enhver mand skal have et til to jakkesæt i klædeskabet og gerne flere for at være velklædt til enhver lejlighed. Hvis du ikke er klar til at hoppe i et fuldt jakkesæt endnu, kan du starte med en blazerjakke, som du kan matche til et par chinos eller jeans. Du kan endda være heldig og finde nogle jakkesæt eller blazere fra efterårssæsonen, som er nedsatte.

Se hele vores udvalg af jakkesæt her

De julegaver du ikke fik